Nastavak CIN-ove priče
0
Stav BH Fanaticosa
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbe(iz bn)na vrbe
pa sta ako su dijasporci ne volim ih ni ja previse al ljudi su upravu ibolje da navijaju za nas nego da tamo navijaju za svedsku svicarsku... po toj logici ni ibrahimovic nije kod nas ,ovaj nas narod PRAVO PUKO.
Dijasporci lece komplekse i sto je smesno kako su napisali o obrazu nacije. KOJE NACIJE BO? AHHAHAHAHHAAAA
koji ba fanitcosi? Skupina dijasporaca koja se prestavlja kao navijaci BIH reprezentacija! Daj ba...
mah.. naucili smo mi ratovati, svakih 40-50 godina rat, pa bi bilo previse cudno da je mir u svemu, nismo navikli na to.. a ako nista docekat ce mlade generacije da umrete jer ipak necete fotelje iz saveza u grobove ponijeti! pobjedila je Bosna i gore dusmane, samo sto ovi prljavo igraju pa nam se sa cirom i njegovim pobjedama pokusavaju podvuci po kozu.. al ne pali kod sviju srecom!
SAVEZ NAPOLJE.............BORBA SE NASTAVLJA
@hmmm Paša, piše se Teheran, a ti si napisao tehran!!!!!!!!! Nauči malo pismenosti, pa se javi na neki portal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iranac mrs u tehran
kapa do poda za ustrajnost.......
dominkoviću, čeko i ušanoviću, hajte napolje, pojačaj te savez!!!!!!!!!!!!! savez, napolje!!!!!!!!!!!!!!
\"Idemo navijači svi, ko stari dobri drugovi, sve zastave nek se viju, dok se bitke ne dobiju!\" Naprijed Bosno!!!!! Savez napolje, koliko se to puta mora reći, savez napolje!!!!