Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelim vam momci brz oporavak...
Baš mi je godra što su pitari nakantali Lištičane. Jedan od razloga je i taj što u FK Širokom Brijeg nikad nije , a izgleda dok povampireni fašisti vode klub i neće, igrao niti jedan musliman.
@The Maniac 1987 dok ga oni vode do tad ce i postojat,takocda.se to nece ni desiti.
Druze hvala na lijepim cestitkama! Mislim da u Sirokom nikad nijedan binaSr nije zaigrao takodje
Drago mi je da zdravstvena zaštita ovako dobro funkcioniše kada su fudbaleri u pitanju, posebno ako se uplačuju posebni uvećani doprinosi za profesionalne sportaše jer ipak rizik od povreda i skupih intervencija je daleko veči nego kod običnog građanina.