Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put da su u upravi kluba ljudi koji istinski vole Celik.Bravo momci,samo naprijed sa transparentnim radom.Celik zauvijek
@FRLegioen Samo jako kontra lopova i pošteno u budućnosti, pozdrav s Koševa....
Čelik će se vratiti jači i bolji nego ikada. Moj te otac bodrio i moje će dijete, SIMBOL SI GRADA OD ‘45 te.
Poluprofesionalni klub Celik hahaha
ovako ce nazalost morati i moj zeljo ako zeli da opstane kao klub...
@dimitrije.manijak84 ma ne vjerujem ima željo imovine dosta, ali da treba kompletnu upravu zajedno s brkom koji se igra meteorologa otjerati....ali dok je brke i dok živi od stare slave za divove nema brige ;)
Ostanite tu , bolje vam ide
@Vijesti ne seri
Pisi propalo. Ko ce bacati oare u bunar.
Kakanjci su uvijek bili vezani za CELIK ⚽️🇧🇦🇧🇦
Celik kao ptica feniks iz pepela kreće al na stabilne noge staje.
Svi putevi vode u budzet. Svi dogovori se svode na dobijanje sredstava od drzave, kantona, opstine, grada. Poslovanje svakog normalnog kluba se zasniva na tv pravima, prodaji suvenira, godisnjim kartama, prisutnosti publike, izdavanju poslovnih prostora. Generalno kod nas ovo slabo funkcionise, par je pozitivnih primjera.
Za dvije godine evo Čelik u premier ligi GDJE MU JE I MJESTO
Bezbeli zaradili na ulaznicama :)
Hajmo sada izvrsite vi sa kantona ( SDA i ASDA ) svoj dio posla i Kasumovic sa gradskog nivoa da bi skroz bio rijesen problem. Nemojte čekati zadnjih 10 dana kampanje pa da vam prisjedne.
Svaka ti je na mjestu, dosta vise politickog sivila u Zenici, nek pocnu i jedni i drugi radit za Celik za pocetak a onda i za sve ostalo u Zenici