Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka nas suspenduju mi cemo se vratiti jos jaci HZ HZ
Nikome u stvari nije briga za FKS moj rope, to se hz samo furala da su \"same protiv svih\" ;)
izbacite nas iz lige, ucinite nam usluge, sve tuga, jad i cemer. ebo vam bog mater
@smokljan ovo zadnje ne kontam, ali ok askotao ono gore, i valjda i ti da sam se zezao, sve u svemu, da se vracam na temu, nadam se da ova politika, pun mrznje prema FKS, ce jednom prestati i nadam se na nisu toliko glupi da zatvaraju stadion pred utakmice sa vozicom! i nikad ama bas nikad nisam govorio na ekavicom! aaaahahahaha :D enivej :D
dragi moj rope, pricati na ekavica je sasvom ok, ali to nikad ama bas nikad niko nije naucila u prijeratnom sarajevo nego drugdje oko moja ;) osim toga sad kad sam malo pazljivije procitala tvoga post vidim da ti u stvari jedva govorila bosanski/hrvatska/srpski. enivej ne treba te biti sramota tebe.
@smokljan izvini nisam te prepozano. samo za tvoje informacije ima sarajlija sto pricaju sa ekavicom jer su tako naucili pre rata kad to nije bilo nikakav problem. to ti ne znas jer nisi dovljno star ili nisi odavde. mislio sam ako si sarajlija ti to znas...a odakle ti crni sandjak? haha
@LP SB sa provokacijama vise dosta! niko te nije pitao nije ovo tvoj klub, i svi znamo da imas 13 idi i radi zadacu, to ti barem pomaze nesto.
halo rope, ja JESAM musliman a i sarajlija za razliku od tebe. osim toga ko te je uopste sta pitao o vjeri i tome slicno? ti sam sa sobom pricas ili sta? sto ekavica zivota ti? sandzak?
Nemoj te sranja sad, pa gdje cu gledat Sarajvo - Zelju. Maksuz iz amerike dolazim a vi sad kenjate
..ma treba ga dozivotno oduzeti FK Sarajevu pa neka se gonjaju po lokalnim livadama...onda će izlječiti svoje frustracije!
@smokljan ne moze se tako nest reci jer horde zla nije muslimanska nego navijacka grupa ciji sam i ja clan i nisam muslima.n! ili sam postao muslima.n posle 95? ili to sto navijam za FKS?! svaki covek je debi.l...deb.il svih debi.la ako kaze da je horde zla ima ista sa ikakvom verom! tu su takozvani hrvat.i, ili te hrscan.i iz hercegovin.e....oni insistiraju na to...kakav g.amad....ehh a provokacija ko provokacija, kontas? uvijek se nadje nesto, a mi takvi de.bili da to i verujemo! ISTINA ZA VEDRANA
\"koji je cini se zastupao Zrinjski\"? ha,ha, nepristrasan portal fakat! Na kraju ce biti ovako: horde zla su isprovocirane ustaskom travom koju su skutori krisom postavili na teren noc prije, su spontano, herojski upali u teren da bi je dobro izgazili, a sve sa ciljem da se odbrane tekovine proslog rata. bajdvej zasto je trans ISTINA ZA VEDRANA ostavljen na ogradi?
naša posla
Borac je kažnjen i novčanom kaznom i suspenzijom stadiona