Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velik si Željezničare! Od ruševina do doma reprezentacije!
hahaaaahhahahhahahhhhahah de opet de opet hahahahhaahahahaha
Zavist na svakom čošku, navikao je veliki Željezničar na to! Svoj na svome, evropa pa sad i repka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih volio da manijaci pozovu balavurdiju da više nikad nijedan grafit niđe ne nacrtaju. Ima ih po gradu, tačno mi ofirno za koga navijam. Je*alo te tvoje navijanje, ako fasadu nekom zbog tog uništiš.
Jada od stadiona !!! Krpljenja, zakrpljavanja i zamazivanje ociju. Zeljeznicar zasluzuje stadion koji ce da blista.. moderan, ekonomski jak...
Bolje da ste sve pare dali Belgiji da vam puste da dobijete utakmicu
Svaka cast!!! Ovo mi je vijest popravila dan❤
A šta smo se i mi tu rasprićali ....fati se mistrije i fangle i nabacivaj visoko i oštro na felš...za glave.
juuuhuuhhuu ... zbogom zenico, zauvijek.
upravi svanulo,a pojedinci ce opet paliti baklje isl.a evo umjesto tih kazni mogu se fino refreshovati stadioni
Koliko ovo ima samoizniklikog rastinja u vrijednosti 21.883?
cim je SDA izgubila u Zenici odmah ni reprezentacija tamo ne igra
koja li ovo stranka gura samo da mi je znat
Sve neki eng. nazivi flash room ovo ono a sa fotografije bi se dalo zakljuciti da se radi o socijalistickoj prostoriji mjesne zajednice. Ja navijam za Zelju ali ovaj stadion izgledom ne lici ni na sta. Trebalo bi srusiti sve osim ove nove tribine i u kratkom roku napraviti moderan, funkcionalan stadion.
Neka je sa srecom, ali smo realno fukare kad se kao bitno istice ulaganje od 150 K za jedan stadion i klub sa ovakvom historijom. Pa kuca da se napravi toliko kosta...
Kad skontaš kakva nam je država i savez, koji godinama ni feninga nije uložio u izgradnju ni jednog stadiona osim Bilinog Polja jer su našli tamo način da pokradu para i para.. onda čemu da se nadaš? Klub i navijači zajedno sa prijateljima (firmama) prave ovaj stadion i tako je od početka pa do kraja.... savez ti gleda samo kako će da ti naplati megafon ili jednu baklju sa 1000-2000KM čeku da se nadaš?
Pogrešno shvatate te obavjesti za javnost! To nisu pokušaji hvalisanja nekog već transparentan rad kluba koji isključivo i samo svojim navijačima želi prikazati troškove kluba kako ne bi, kao ranije, netačne informacije o troškovima obmanjivale navijače. To što portali kopiraju sa zvanične stranice i prave vijest oko toga to je sada druga stvar.
Slika br. 5: štand za prodaju ganđe gostujućim navijačima, da budu mirni :)
projekat odlican, grbavici je potrebno renoviranje, a i oko zeljeznicara je pozitivna prica i napredak, ali brate dragi kakve su ovo cijene radova, je li ovo neko ofirno pranje para ili sta ?
koliko mi je drago!, ne mogu opisati!!! Drago mi je sto su transparentni sa izdavanjem novca! ... primjedba je sto nisu transparentni sa fanshopom... kupio dvije majice i dres koji nije jeftin, a racun nisam dobio... Za dobrobit ZELJE! MORAJU SE IZDAVATI RACUNI!!! iz licnog iskustva sam takodzer uclanio dijecu i sebe, a dobio jedan racun za jednu clansku kartu!? Gdje su druge otisle...
@marcelo05 ako sam dosao da kupim nesto, u prvi mah ne razmisljam hocu li dobiti racun ili necu jer uz njega ne dobijes nista osim sto ga sam mozes samo baciti u korpu za smece... tako da mi je svejedno imam li racun ili nemam, ali mi je tuzno da ne ide promet kroz kasu, nego onako - iz ruke u ruku... govorim radi profita kluba, a ne zato sto mi je nesto zao... Valjda ce i to rijesiti.