Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakaradno je to sta pare uuradise fudbalu i sportu uopste!
@berzerk1.2 Ma drug od kako su poceli sportisti da vrijede milione, da klempavi Velsanin bude placen 100miliona, zalizani Portugalac 94m, da se zakrzljali Argentinac procjenjuje na 250m, uopste me ne cudi da Arapi (koji imaju toliko para pa se sa fudbalom igraju kao ja na menadzeru) diktiraju kad ce se odrzavati prvenstvo. Porusiti tradiciju staru 85 godina postaje vrlo lako. FIFA MAFIA!
slazem se ja da su pare svima drage, ali uvijek se znalo da su sportisti zracili fer plejom, da su sportske organizacije bile ono gdje ces dijete najprije poslati "da ga sklonis s ulice", a danas ih roditelji forsiraju samo zbog interesa. Sport, narocito fudbal, postao je grana ekonomije, industrija sto se kaze.
Brote imaju tehnologiju rashlađivanja s Koševa. Skameniš se zimi za 5 minuta.
Moguce je koristenje te tehnologije i po procjenama koje su objavili u Bild.de stoji da bi samo na hladjenje Katar potrosio nesto vise od jedne milijarde eura za vrijeme trajanja SP-a, eto zbog cega je najvise doslo do promjene termina naravno zbog novca!
zbog novca Katar je dobio SP. Licno bih vise volio da je Turska dobila SP.
a konzumacija alkohola i nocnih dama?
p.s Blago vehabijama,oni vec imaju kratke hlace.
Arapi nude pare,a pohlepni ljudi prihvatili bez razmisljanja.. Boli njih djon kako ce to uticati na igrace..
Dogodilo se to da nisu davali plaće BH radnicima, a sve nešto "Selam alejk" ..jadni sve vi ljudi
..nemaju oni đenku da to "popravi"...
Ala je opravio, svaka mu čast...
Dovedite Zubanovića, on ohladi pola stadiona za sekundu.
puko kvar 100%
Pa nije sav problem samo u Stadionu! Oni mogu stadion rashladiti ali sta ce sa navijacima koji prije utakmice cekaju vani?
Pa kad je mogo Slino Sven u Inter,amidza na klupu Japana moze onda i u Kataru ljeti biti 20 stepeni. Ja u ovaj futurizam sa hladjenjem mogu i povjerovat al u kvalitet Susica nikada
Ma manite se Šamijaša, jeste li gledali Dr. Neleta Karajlića na N1?
razvit cemo tehnologiju hladjenja nako
Nista prijedlog nasim politicarima neka osnuju fabriku i pakuju ove nase minuse kad upeknu u kanistere pa da im izvozimo
...ko ŽIV, ko MRTAV do 2022...
Lud, ludji, Arap... Fkt ne znaju sta hoce vise