Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wow. Analiza PSG-a iz 2001/2002. Odlican clanak.. Ovakvi novinarski clanci na Klixu su rijetkost i treba ih cjenit jer ih pustaju na kapaljku. Ostalo, copy/paste
Bilo par dobrih igraca ali ni po cemu nije bila kultna niti posebna.
Pauleta ?
Pauleta je tek 2003. došao u PSG, članak je o igračima iz 2001/2002 sezone
Anelka je igrao uz PSG i za Real Madrid, Arsenal, Liverpool, Bolton, Man.city, Chelsea, WBA, Fenerbahce, Juventus, Shangai, Mumbai itd.
pape, pape, pape susic, pape pape pape susic....
Jay Jay Okocha strasan igrac i za mene najbolji dribler ikada...sjecam se da sam pratio Bolton dok je on za njega vise nego bilo koju drugu ekipu...stvarno ga je bilo uzivancija gledati...mogao je napraviti bolju karijeru s onim znanjem
imo je romanticarski pristup fudbalu, sto bi reko, uglavnom se zajebavo i magarcio protivnicke odbrambene igrace (a bo'me i veznjake). bilo ga je fakat zabavno gledati.
Okocha je i prije PSG-a bio carobnjak, a Ronaldinho je dobio dvije zlatne lopte. Inace, dobar clanak.
Isto da napisete gdje je "kultna" ekipa Fk.Sarajeva sa Skorom,Smjecaninom i onda bih ja trebao pomisliti kako su osvojili Ligu prvaka?
Ne razumijem, zašto je ova generacija PSG-a "kultna"?
Zato što je to bila generacija koja je igrala zajedno i većina su postali izuzetni igrači. Anelka, Ronaldinho, Okocha, Arteta, Heinze, su najjači iz ovog sastava, sa Ronaldinhom koji spada u 10tak igrača najboljih svih vremena.
@TheEconomist Da, ali oni su ostvarili svoje uspjehe u drugim klubovima (osim Heinzea), u PSG-u su se zadržali vrlo kratko i po priloženom tekstu se vidi da nisu ostvarili ništa posebno.
Anelka je cini se bio u svim znacajnijim klubovima u Evropi