Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirza vise nije trener Sarajeva ?
@JUNAK komentar ti je za 5 brw macore
željo ga je polizao zagarantovano, a za sarajevo ćemo vidjeti.
vrijednost orebra 12 000 000 eura. tezeg protivnika sarajevo dobilo koje je bilo nosioc nego zeljo koji je bio nenosioc.
PLESALI SMO JEDNO LJETO
Vrijednost Sheriffa 5.375.000 eura a Željezničara 7.425.000 eura po Transfermarktu.de =))
Svim Zeljeznicarima zelimo sretne praznike i Bajram Šerif Mubarek Olsun!
ljudi šerif prošle god ubio dinama zg šakama u glavu!!!!!teško ćemo mi s njima al ko zna!!!!!
Sherif je izbacio Dinamo iz Zagreba prosle godine, koji je puno jaci od nas, tako da su nam slabe sanse.
Gdje Zeničani prođu tu drva ne rastu :( Molim Zeničane koji dolaze u Sarajevo da ne svracaju u Aleju niti Wills ! Hvala ! Osim sto kradete, ostavite nam makar drvece !
Ne , široki je dobio obje utakmice ukupnim rezultatom 5-0...
Uscuplic trener ??? a toliko legendi FKS-a, a sve neki dolaze da se uce trenerskim poslovima!
Sarajevo-x zar u predhodno članku niste napisali da je Široku prvu utakmicu izgubio 2:0 a drugu pobjedio 3:0... i znacu da je ukupan ne rezlutat iz te dvije utakmice 3:2 za Široki a ne 5:o kako ste sad napisali.... Ako griješim halalite :) i Sretno svim BH klubovima :)