Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napunit će ih do vrha jaro.. Wenger treba da pakuje kofere jer će nakon ove sezone da se bore samo za 5. mjesto narednu deceniju ako ništa ne osvoje (a neće)..
Wenger OUT
jedino sto ce wenger proslaviti ove godine je njegov rodjendan
Utakmica je bila odlicna do samog kraja, ali Arsenal kao i obicno sam kriv za neuspjeh.
@BosmalBoyy2 Tako ste govorili i prije tekme u Londonu pa me Barsa i nije impresionirala, kaznili samo Arsenalove greske
Samo trpaj majku mu francusku.
Da su bili pametni otjerali bi ga i doveli Klopa, sad je kasno za to
Pametan je taj stari lisac Wenger. Namjerno pustio FA kup buduci da ide na ligu prvaka i premiership, u kojim takmicenjima su najveci favoriti.
na koju ligu prvaka, sad iapadaju nakon revansa
Vjerovtno je covjek bio ironican
Engleska liga jeste najzanimljivija ove godine, ali recimo Borussia D. je jača od najjačeg eng. kluba koji god to bio trenutno.
Toliko je jaka da igra u Evropskoj Ligi, daj ne lupaj
@mariijuana Igra u EL ali to je zarađeno lani. Ako si gledao meč Bayern Borussia znat ćeš o čemu govorim. Trenutno bi samljeli i Čelzija i Sitija...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovi hoce da budu prvaci engleske:)