Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mogli smo bit prvi iz soc. bloka u eu. ali su naši američki "prijatelji" imali druge planove. i gomilu domaćih izdajnika na platnom spisku, od slobe, preko franje do alije. i prateće im služinčadi.
10-4
e ta amerika.....za sve su krivi cuo sam da je amerika stavila nesto u zrak i onda smo imali one poplave prosle godine. vjerovatno je bosanska industrija predstavljala prijetnju za americku industriju pa je cia odlucila da je malo uspori.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je ostala Jugoslavija neki od ovih tipova možda ne bi ni igrali fudbal, a neki bi možda bili prosječni, dok bi neki drugi možda harali. Glupo je praviti ove sastave.
Unistili su nas zato sto smo u svim segmentima bili jaki i stabilni! Ekonomski, sportski, itd itd... Ali samo sto smo mi stranim silama dozvolili da nas zavedu ( zavadi pa vladaj ). Samo sto su narodi ni krivi ni duzni nagrabusili ( sve nase nacije ).
pa ko nam je kriv sto smo povodljivi...
Nazalost
ŠBBKBB
Zar se nekome još da zayebavat i zamarat svijet ovakvim glupostima ...??? Šta bi bilo kad bi se sastavila reprezentacija od igrača Brazila, Argentine., Čilea ... Odjebite više i pustite mrtvaca na miru . . .
Po meni jedan od značajnijih faktora koji prouzrokuju spor razvoj naše države jeste ta priča o "utopiji" zvanoj SFRJ. Nekome bila dobra, nekome nije, pustite mlade da žive sadašnjo
st i grade budućnost..
A gdje je Avdija Vršajević......hahahaha
prvo jbla vas više bivša jugoslavija i šbbkbb... drugo dominirali bi kurati kuratz... sve ovo pobrojano prosjek a veći broj i ispod prosjeka počevši od asmira i handanovića preko ivanovića, kolarova i vidića, pjanića, rakitića a o napadu da ne govorim... jedino možda onaj modrić malo više vrijedi... sem toga; Begović, Handanović, Srna, Subotić, Rakitić, Modrić, Pjanić, Džeko, Mandžukić, Ibrahimović - bosanci i hercegovci... ko bi dominir'o...
INTER najviše reprezentativaca 😊😊😊😊
Dominirali bi malo sutra. Jugoslavija krajem 80-ih pocetkom 90-ih je bila duplo bolja igracki i trenerski i opet nisu napravila neki zapazen rezultat, a kamo li da su dominirali. Ovi danas su puki prosjek europskog nogometa.
Da su babi MUDA bila bi DEDA !
e sta bi moblo biti sad pisi kurcu mom .. ;)
pa baš zbog ovog fudbala su i razorili jugoslaviju,sve je kriva ta cia,fbi,kgb,hejzbulah,mosad...
Opet ova jugonostalgičarska glupost! Nikad ovi ljudi ne bi bili u reprezentaciji. Isto kao kad je Juga 1982.g. bila učesnik SP u Španiji, igrali su neki mediokriteti iz Srbije kojima niko ni ime danas ne zna dok je jedan Vahid Halilhodžić više proveo na klupi nego na terenu. Ista stvar bi se opet desila s nekim novim Miljanom Miljanićem kao selektorom. Poslije bio selektor Toza Veselinović - još gori od Miljanića! Stvar je poslije malo uozbiljo Osim, ali bilo je kasno, država pred raspadom.
fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Klix- loš vam je novi design.