Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posto srbi i hrvati muslimane nazivaju turcima, oni su poceli navijati za tursku. slijedom logike mi bi kao \"latini\" trebali navijati za \"nase\" - portugalce! ja navijam uvjek za pobjednike pa nije tesko izabrati :-)
poserem se na bosnu. to je nepostojeca drzava. navijat cu za portugalce.
a bi se smio kladiti da te je caca zlocinac (to vam u genima) tISI TIPICAN PRIMJER FASISTA
kOGA BRIGA ZA KOG CE TAJ LIK NAVIJATI? TO JR NJEGOVA OSOBNA STVAR! UOSTALOM, SRBI SU NAJZADOVOLJNIJI NAROD U TOJ DRZAVI PA ZASTO NE BI NAVIJALI ZA NJU?
@ ironik: ja bi se smio kladiti da te je caca zlocinac (to vam u genima) napravio kad je zijanio partiju domina u penzionerskom domu pa dosao kuci pjan i izfrustriran pa se navalio na majku ti kuju.
volimo hašiš oči nam se cakle i ja žljut kentoris i mespatle JA DUHOVITIH KOMENTARA, OVO ZA PIPU ZIVA ISTINA, SVAKOM LONCU POKLOPAC, KAO NEŠTO PR DR MR, LJAKSE DO GROBA
Svaka ti cast! i nema potrebe da repliciras ogranicenim likovima tipa madrid i ostali. FORZA BIH
odakle tebi pravo da odlucujes sta si ti??? pipo je zaduzen za to! bih4ever, bihwhenever...whatever
Izvini Madrid ja nisam Bosnjakinja ali se veselim svim srcem. Ja sam iz Bosne i Hercegovine i to je moja REPREZENTACIJA, Ugodan dan
Salvko Srbine BH Fanaticosi su uz Tebe! ONLY BiH
SLAVUJ je legenda, hehehe nek si reko ovim zadojenim pripadnicima tvoje vjere.. evo seljacine se upalile ko kutnjaci...ravnogorci ovo ono a pederi obicni ruraln... Slavuja za vodju BH FANATICOSA !!!
Valjda je to lakse napisati BISNSKOHERCEGOVACKI inat...
@hahaha pa što, neka i Boga u ovome, bice nam od koristi VOZDRA
ostavi svog alaha u dzamiji
kazu hoce slavuj biti predsjednik bhf-a