|

Srna se zahvalio Grobarima zbog korektnog odnosa

Srna se zahvalio Grobarima zbog korektnog odnosa
0
T
Totalsport
24.11.2010. u 20:51
5
komentara
0

dijeljenja
Srna se zahvalio Grobarima zbog korektnog odnosa Darijo Srna
Hrvatski nogometaš Šahtara Darijo Srna bio je ugodno iznenađen korektnim odnosom koji su spram njega pokazali navijači Partizana u beogradskom dvoboju 5. kola Lige prvaka.
"Publika je bila prekrasna. U Beogradu se obično zviždi igračima iz Hrvatske, ali Partizanovi su navijači prema meni bili vrlo korektni i puno im hvala na tome", rekao je nakon utakmice beogradskim novinarima kapiten ukrajinske ekipe, koja je slavila uvjerljivu 3-0 pobjedu.

"Utakmicu su odlučili naša kvaliteta i iskustvo, kojeg imamo daleko više od Partizana. I mi smo u našim prvim sezonama u Ligi prvaka imali problema. No, kad se ekipa neko vrijeme zadrži na okupu, svaki novi put sve je lakše. I Partizanu iskustvo ove sezone može jako puno značiti za sljedeću, uspije li ponovno izboriti nastup", dodao je Srna.

U srbijanskoj javnosti kapiten hrvatske reprezentacije uživa reputaciju iznimnog sportaša i čovjeka, a nakon žrijebanja grupa izjavio je da bi najviše volio da se dalje probiju Šahtar i Partizan. Za korektnost mu je očito uzvraćeno na istovjetan način.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...