Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konačno neka vijest o džeki :)
za mene je dovoljno sto tamo igra i promovise bih,a netreba nikom donirat ni marku. osim toga,otkud znate da nedonira. a i ta mi je prica glupa,svi cekaju da im se nesto donira,samo bi sadake. sto iti nisi treniro pa zaradio milione.
nebi se mogao sloziti sa tobom iz razloga sto grijesis kad kazes da oni neslave neke odredene uspjehe sportista primjer tome je formula 1 eto pa fetel je osvojio prvo mjesto i cija njemacka je tada pratila formulu jedan i kasnije slavila
Nesto ne procitah danas jeli Dzeko kakio? De bogati javite jeli bilo mehko ili tvrdo da nacija ne brine vise. Vidis da su svi u hamuru pa se ni vlast ne moze da formira!
Ja bih toliko volila da se nas Dzeko jednog dana vrati i postane nam prijesjednik drzave!!!!!!!!!!
Kakav ba djeko, koje lice bosne... sve jad i bijeda, pola vas nema hljeba da jede... samo seerendate po ovom portalu...jade jadne,....
koliko su vrsni poznavaoci fudbala i situacije općenito ovi forumaši vidi se jer sve što pišu jeste samo ono što su pročitali u žutoj štampi. \'\'reko džeko ovo ono hoću ovdje neću tamo\'\' itd itd, pa samo me interesuje da li je iko od vas čuo džeku lično da je rekao da neće da igra ili nešto slično?? ne vjerujte ljude svemu što piše, pa i novine se moraju prodavati, stranice likovati itd, džeko Bog ti dao sreću i zdravlje da ti nama puno godina igraš na vrhunskom nivou, isto tako svim našim reprezentativcima želim. sve najbolje.
\"Dzeko, the Bosnian Diamond and Superstar\" Po prvi put u povijesti Bosne i Hercegovine, internacionalni mediji pominju Bosnu ili nesto bosansko u superlativu! Treba noge da mu ljubite. On vas predstavlja u svijetu, i zbog nega vam vize nece opet biti uvedene, a ne zbog vasih politicara koje birate 20 godina, bagro seljacka, polupismena, primitivna.
a i ti se*es dzeko,na ljeto nisi htjeo da igras kako treba,samo da bi te pustili iz wolfsburga,sta si sve za trenera govorio,a sad lafo wolfsburg u srcu -.-
Sandzak je uz Tebe napred Edine.pozZ iz Rozaja
majstore u čemu ti je željo! znaš... manijaki se stalno hvale da je za njih neki kloc igrao!
izgleda da se nesto predomislio ..
Dzeko je trenutno jedini predstavnik nase zemllje u svijetu u pozitivnom smislu. Da je neki Nijemac otisao negdje ne bi ga niko spominjao često, niti bi bio glavna vijest u medijima. Oni su navikli da imaju dobre sportiste koji ih predstavljaju u svijetu, tako da nista nemoze biti toliko senzacionalno. Mi imamo samo Dzeku i hvala mu. Jadan on sa nama. On sam protiv nas svih. Citava Bosna gleda u njega jer nema u koga drugog!
pa papci jedni pazite sta pisete cuj dzeko najskuplji igrac svih vremena bundeslige:D HAHHAHAHAHAA GREHOTOM SE SMEJEM
Gdje Bosna, jel to tamo gdje nemaju ulica a imaju facebook i sarajevo-x ?
Džeko šahu, matu, kralju, idole dotakni nas, pogledaj nas, prosvijetli nas.
Što se sikira. Ako nastavi ovako da igra, vratiće ga u Wolfsburg. Možda Tevez spasi njega i Manćinija