Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ciro ti si super ali owi nasi igraci nemaju pojma nemaju kondicije swe im treba.....................al ti si exxtra
More komotno al pod uslovom da nakon Srbije bude selektor dezele Kosova
Vijest nema veze sa mozgom! Ćiro je smiješan..
hahaha presmjesno. vi jadni bosanci ocito niste svatili kakav manipulator i bolestan covjek je ciro blazevic... koga u hrvatskoj briga za vasu reprezentaciju ili za ciru.. taj se godinama dokazivao po hrvatskoj, sloveniji i švicarskoj a legendarne debakle tipa 0:6 sa varteksom ili 0:8 sa hajdukom protiv debrecena bas nesto i ne spominje otkad se vratio u rodno blato... ako vec mogu nekog birat u dodatnim kvalifikacijama uzeo bi bosnu, a vi poturice morate znat da bi igrali sa 7 reprezentacijom svijeta koja vam je u zadnjoj utakmici u sa uvalila 5-6 komada. Dakle dok ne nabavite kvalitetne stopere, golmana i defanzivnog veznog belgija je vas krajnji domet.
srbima urac a ciro kralju dobro si rekao nedaju tebe tvoji bosanci
Ma daćemo im i Vajtu da im himnu pjeva!
Nevjerovatno je koji je stepen jala i ljubomore, kod susjeda nam na zapadu. Vjerovatno je to kao u onoj staroj narodnoj \"Nek komsiji crkne krava\". Index je inace poznat po prezentiranju svega negativnog a sto ima veze s Bosnom i Hercegovinom. Jedna od vijesti, koju su tako prenijeli, a bez da je prethodno filtriraju je bila, izmedju ostalih, i vijest o ubistvu Hrvata u parku preko puta nekadasnje Robne Kuce ( a sad BBI), te o ubistvu \"Hrvata \" Denisa Mrnjavca. Kao da je u tom trenu bila vazna nacionalna odrednica nesretnog Denisa. Vjerovatno su malo nesigurni u sopstvene mogucnosti, te strah od tekme s Ukrajinom , nastoje vjesto zataskati, i unijeti razdor u , ionako poljuljane odnose u NSBiH
@Aco Znamo mi iz Republike Srpske kako nas braca u Srbiji dozivljavaju. Ne trebas se previse obazirati na ove provokatore iz Federacije. :) @@Banja Luka Mijesas ijekavicu i ekavicu ! Moras malo pripaziti kada se lazno predstavljas ! :) Mi se u Banjaluci i u Republici Srpskoj pitamo za sve, ti i slicni tebi imate tu mogucnost na 23%. :)
Ovaj Banja Luka gore je Srbin ko i Esdaun.
@@Banja Luka Ti sigurno nisi Srbin jer mi Srbi iz Srbije smatramo da su Srbi sa druge strane Drine nasa braca.
meni je bosna na prvom mjestu a navijam i za nase komsije ali kad bi igrali srbija-hrvatska navijao bi za srbiju
Pa ko vas u Banjoj Luci šta pita??! ;) :D Heeeeeej, jadnici jadni, pa mi pravi Srbi iz Srbije skoro i ne znamo da postoji Banja Luka i smatrajmo vas pravoslavce u BiH običnim \"glupim Bosancima, koji misle da su Srbi\" ;) A Antić ide 100% poslije SP-a, ili ako ne uspe da se plasira na SP, i to ide u Španiju, jer je već sklopio ugovor sa Barsom za upravu kluba. Da si neki navijač srbije posetio bi malo češće naš sajt!
ja navijam i za srbiju i za bosnu, volim i antica i ciru stvarno su vrhunski treneri i interesantni ljudi bilic je samo vrhunski trener
Zadovoljni smo sa Anticem, ne treba nam ovaj Franjin miljenik !
sto bi iso s konja na magarca