Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džeko i ostala raja, jeste li vidjeli kako se bori Kosovo? Iako gube daju 100%. Svaka im čast
imaju ljudi sistem igranka i trce 90+ minuta. tako se ifra za reprezentaciju a ne ko nasi manekeni isto kao da su na modnoj pisto.
Bravo za Republiku Kosovo svaka čast, ovi naši imaju od koga učit.
@Gaucos_007 koji vaši?
@Gaucos_007
Samo nek naši manekeni pogledaju Kosovo . Oni mogu sanjati 15 utakmica bez poraza , a kamoli da jednoj top reprezentaciji zabiju 3 gola.
A Država Željo?
Kosovo je trenutno najbolja reprezentacija na Balkanu, u najboljoj formi a najlošije individualne igrače imaju, mi bi izgubili 3-1 od Engleske, CG bi izgubila 3-0, MKD 4-1, HR bi isto tako izgubila 2-1 a srbija bi izgubila 5-0 i prije nego što bi utakmica započela, tako da svaka čast predivnom Kosovu, Prizren je jedan grad koji je izgledom najsličniji našem slobodnom Sarajevu, selam za predivno Kosovo!
Mislim hrvatska pobjedila i kosovo i englesku. S toga ti to tvohe neboije vode. A da bi bih i srbija izgubili od kosova tu si upravu .
@Musantopgooser23 Srbija bi izgubila 10-0, ne moraš smanjivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo za Kosovo..najbolja utakmica veceras. nadam.se da ce proci. žao mi je što nisu izjednačili
Nas poluspavani dijamant na terenu Dzeko i fuler - paker Pjanic bi trebali pregledati tu utakmicu izmedzu Portugala i Litvanije pa da vide tu najvecu fudbalsku zvijezdu Ronalda koji trci i kidise na protivnicki gol svih 90 minuta.
Kosovo čak i kada gubi, gubi dostojanstveno, šteta što je Vojvoda postigao autogol, da su igrači Kosova postigli još jedan gol to bi bilo prvi put od 1954 godine da je neko postigao četri gola u gostima kod Engleske, inače ovako 4-4 ili 5-3 ipak svaka im čast, oni su primjer kako se treba boriti za svoju državu!
Drugo poluvrijeme Luxemburg razvalio, Srbija ima problem ko i Bosna pa i Hrvatska a to je nas mentalitet. Sve lafo zvijezde neke, nece niko da pozuri kamoli da potrci.
Kosovo bolje od raspale Bosne. Lijep pozdrav iz Hrvatske za braću po oružju. ps. pozdravila vas Armenija
Realno,Kosovo nece otici na Euro,nemam nista protiv,ali nemaju oni kvalitet za Euro...
@fbUser1563998854 a mi kao imamo kvalitet?
Kosovo super dobra reprezentacija, protiv Engleske odigrali na vrhunskom nivou s momackim zalaganjem, ovim nasima bi mogli bit primjer kako se bori za drzavni grb
@Chombre Državni koliko i Velsov.
Kosovo je Kosovo svaka cast uvalit 3 komada. Bravo momci tako se bori za svoju nezavisnu, oslobdjenu od govana drzavu
@Begovac a to osta govno
@Begovac Ali nije, čak ih ni FIFA ne vodi kao državu nego teritoriju, baš kao i Škotsku ili Vels.
Bitno je napičiti Srbiju u naslov da šljašti samo da bi se zakuvalo. G..na dnovinarska
To da Kosova da 3 gola Engleskoj je teska namestaljka, da niko sa 2 grama mozga, ne bi poverovao da je sve bilo regularno!
Nisi ti onda pogledao ni jedan highlights utakmica Kosova, a kamoli cijelih 90 min.