Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hadzibegic i c.gora.....mogli su bracu iz vrbanjuse dovest hah
@m1rnes Ako pobjedimo Grke sutra, idemo direktno na Euro. A proci cemo i u barazu. A poslije objasniti susjedima, da iako nam kradu igrace vec 25 godina, nisu bolji od nas.Srbi su truba, a Hrvatsku mozemo pobijediti, jer su njihovi igraci na zalasku karijera, a nasi zmajevi predvodjeni Pjanicem najboljim srednjakom na Balkanu u usponu.
@m1rnes ...a smrdljivi SportKlub opet niti da objavi rezultat Kosova, a kamoli da prikaze golove :))) jaoo, jaoo... :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ode Kosovo na Euro, a Vucic i ekipa ostadose da pricaju kako Kosovo nije drzava.
Nevezano sad što sam navijao za Kosovo i hvala Bogu pobijedili su , ali zanima me da li mi osim Vahida imamo igdje ijednog sposobnog trenera da bilo šta napravi ?!?!
Kosovo repupljik za ledjima cesima, Respekt za ljude
Statistika je cudo i ona nije mjera kvaliteta pojedinog igraca jer je nogomet kolektivna igra a ne individualna poput tenisa tako da lovorko Modric ima kvalitet al on nije ni blizu nabrojanih fudbalera...Salihamidzic je mnogo sta osvojio sa Bajernom i po ptom principu bi bio u vrhu Yu fudbalera al po onome sto je Yuga imala tesko da bi bio medu 100 igraca pa tako i Luka Modric....
Ne postujem agresore i lopove Turke koji su ukrali Kurdima i Armencima zemlju i bombardiraju Siriju🇸🇾
Evo cuo te Erdogan. Kaze obustavit ce akciju protiv terrorista, kad je procitao tvoj komentar :D
Postoje repke koje se bore kroz kvalifikacije a i postoje repke koje se bore na prvenstvu kao Hrvatska🇭🇷
Otkud Albancima dvije jake reprezentacije?Riješili se Srba!😂😂😂
Jake za koga? Bosnu? 🤣
Turci u sudackoj kuci pobjede Andoru i Albaniju a uzmu Francuskoj bod u gostima i kuci ih dobiju
🇽🇰🇹🇷🇷🇸
Faruk zvani strucnjak.
dajte nam Portugal u barazu da se igramo sa njima , treca sreca :D
Turci su stvarno ozbiljna sportska nacija, kao i Kosovo, Ukrajina je ove godine vrhunska, a da budem iskren, BIH bi ovu ovakvu litvaniju pobjedila sa makar 7-0, Litvanci su bukvalno na nivou farskih ostrva..
'nači bosanski Srbi su u prednosti u odnosu na sve ostale i to jednostavno nije fer. 1. BiH 2. Srbija 3. Kosovo Sve tri teritorije smatraju svojim, hladno mogu navijati za sve tri repke.
Kosovo dominira.Da su ostali u Srbiji bili bi pušiona.
Ako pobjedimo Grke sutra, idemo direktno na Euro. A proci cemo i u barazu. A poslije objasniti susjedima, da iako nam kradu igrace vec 25 godina, nisu bolji od nas.Srbi su truba, a Hrvatsku mozemo pobijediti, jer su njihovi igraci na zalasku karijera, a nasi zmajevi predvodjeni Pjanicem najboljim srednjakom na Balkanu u usponu.
ne znam jesu mi gori takvi ko ti trolovi sto bacaju koske na svaku mogucu temu ili ovi sto se primaju
@gooUser1570737969 haha na cemu si? Gljivama, ma hajte molim vas plač
Rukfaš karina žešća pd trenera