Komentari (706)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J..e be ko me natera da citam ove debile ovde koji momentarisu. Kako vam nikada ne dosadi da se mrzite? Srecan za uspeh Srbije, a Bosanci mogu da navijaju za nas radi Adema :) Bosni vise srece sledeci put , a protiv Dzeke moze da navija samo debil.
srbija na mundijalu pa onda zvezda i partizan igraju evropsku ligu. u medjuvremenu na grbavici uzgajaju krompir.
Tako ce bit jos neko vrijeme dokle god moramo repku krojit po nacionalnom kljucu al svemu dodje kraj jatane pa i tome
Sjedeca Odbojka ahahhahahaha
На кољена пред Србе!
SRBI TURSKE KRVI AFERIM KOMŠIJAMA!
Sretno na svjetskom. Bar će bit naših za koga navijat, biće i Hrvatska možda. Bilo bi glupo da nema naših. A i masa ovih što ovdje kao ne vole srbe i vrijeđaju, će ustvari opet navijat za Srbiju. A i ovi Srbi što kažu da ne navijaju za Bosnu kad igra, i oni lažu. Dokle ćete lagat sami sebe? Koliko god se trudite opet će srce povuć balkancima, prije nego nekim Francuzima. Bio rat, ispali smo svi glupi, daj da živimo malo normalno svi.
I ko d aje bitno ko je musliman, ko nije, jel 49% u RS-u, jesmo li mi u trokutistanu., daj bolan jednom pustite te budalaštinje, svejedno će nas sve ova zemlja pokopat.
@debjazi ++++++++++++
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
www.balkanio.com Najbrži pregled dnevnih vijesti iz BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore ! Sve na jednom mjestu !
Pa i oni su nama čestitali kada smo se plasirali u Brazil tako ćemo i mi njima za Rusiju.Gledao sam ured svaku utakmicu odlično igraju,dosta su svoju igru popravili za razliku od posljednjih par godina puno srece:)
Čestitajte Irskoj što vas je direktno odvela na SP
Prošli ali realno mislim da sa ovim trenerom i ovom igrom nemaju šta tražiti u Rusiji. Ima par igraca koje celavac ne zove a koji su top.
Bravo komsije.. Sretno u Rusiji!
Pretpostavljam da se Dode očekuje jedno milion maraka iz budžeta RS da malo počasti sportiste susjedne države.
Ako nešto naprave, svakako da treba počastiti Gaćinovića i Gudelja.
Bravisimo za tomshije
Zašto se omogućavaju komentari na ovako tragičnim vestima? Stvarno nema smisla, jedina poenta ovih komentara je da se žrtve osećaju još gore...
ama neka malo mi vam kao cestitamo i kao zelimo vam srecu na SP u Rusiji ;)
@BrunoSimic Vrlo nam je stalo do čestitki i humora SDA Fekalistanaca iz favele bez vode... to je baš prioritetna tema.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja mislio da nece, kad ono i turska s drugim timom u rusiu ode. cestitam
*rusiju
SDA Fekalistanci se taman ufurali u priču da su fudbalska velesila što su se tri puta plasirali na Svetsko Prvenstvo (prvi put, poslednji put i nikad više), a sada sledi bolno suočavanje sa istinom i realnošću... vi ste kvalifikacije-efendije - nećete se plasirati u bilo kom sportu na bilo koje takmičenje u naredne bar 3 godine, a samo vi znate koliko vas boli to što Srbija ODVALJUJE u svim sportovima. https://www.youtube.com/watch?v=-D59hSYytvI
@Kolonizator imaš li ti sinko još tegoba osim navedenih
@Mudri Bošnjanin Mahalski humor iz favele bez vode baš kida... u rangu je sa Kursadžijama.