Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nije bio problem u Prosinečkom. 🤔
S obzirom na rezultate BiH reprezentacije, nikad nitko kvalitetan za nju nije igrao. Pa bogtemazo, trali su vas lukseburg, linhenštajn i malta.
Pa jeste,u pravu je novinar.Slaba je ovo igra Srbije.Nadam se da će biti bolje.
Bazdar je rođen u Srbiji ,prosao sve mlađe selekcije Srbije .. bilo bi cudno da ne nastavi da igra za svoju zremlju i odabere BiH koja mu nije pruzila nista jer je musliman, kakva glupost.Sad ce opet neko da podseti na glupost i incident između Mihsjlovica i Ljajica sa pevanjem himne, nesto sto se desilo tada i nikada vise i nije bilo nametnuto od saveza ni navijaca, nego od Mihajlovica koji je pokojni i.veliko ime ,ali ga je pravljenje sranja isto tako uvek obelezavalo i kao igraca jos.
O kome mi ba pričamo, ljudi otišli na evropsko prvenstvo a nas Ukrajina nakantava u 85. minuti, manite me šuplje