Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanceros @HercegBosna @Živko Jošilo... TRI DEZURNA PAPKA NA KOJE NE TREBA OBRACATI PAZNJU SRETNO KOMSIJE
KAKO JE LIJEPA SRPSKA TROBOJKA,BRAVO ZA SLIKU.OVO JE PRVI PUT DA VAS POHVALIM.CESTITAM SRBIJI ZA POBJEDU I DRAGO MI JE ISTO JE BIH POBIJEDILA I STO IGRAJU ODLICNO I EFIKASNO.
@Živko Jošil... Samo da ti kažem još jednu stvar, J..E.B.E.M. TI I MAJKU I SEKU U PAKŠU DA BOLJE PRDE..... eh eto vidiš što sam se \"uspaničio\" dorate !
@Živko Jošil... Ti misliš da se tebe neko prepao, a? E ako tako misliš onda hajd mi kaži adresu ako si toliki mangup? ADRESU??? P..i.c.k.o jedna, misliš ako si se sakrio iza lažnog nick-a da si mangup? Ti meni možeš samo damu kroz racku napuhati, b..al..o.nj.a. jedan...
@bosanceros @HercegBosna @Živko Jošilo. Panika je gadna stvar smrdonjo ..
@CIA @RED Jedan te isti \"PUŠI - K..U.R.A.C\" !!!
svi smo mi MUŠAN TOPALOVIĆ CACO....
@CIA Kome ćeš ti adresu objavljivati dorate onaj jedan..... ? Može se lahko desiti da tvoja adresa bude otkrivena jer ne znaš šta pišeš i kome pišeš.. i zato pssssst !
za Bosanac To mi tvoja seka odavno brzo, efikasno i učinkovito radi na g..l.a.v.i..ć.u...
za CIA Ti yadu yadni mi možeš jedino napuhati m..u.d.a. kroz k..u.r.a.c....
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr
ovi koji kazu da srbi nisu objavili nista o nama nek odu malo na B92 i nek se uvjere kako su nas ljudi pohvalili, ista je stvar i i na indexu, samo sto se tamo skuplja previse srpskih nacionalista koji provociraju i otvoreno navijaju za Grke
MUSAN TOPALOVIC CACO - SARAJEVSKA LEGENDA
POTPISUJEM........ idemo ZMAJEVI i KOCKICE (i ostali iz EX YU)
Samo da poručim svim ovim likovima koji sport ne gledaju kao igru već priliku za fašističko, političko i nacionalističko prepucavanje, da mi se slobodno svi oni nafrulaju rinake. familiju svima vise mmmmmmmccccccccuuuuu vam
@bosanceros @HercegBosna @Živko Jošilo... to je jedan te isti bolesnik , kreten objavici mu punu adresu i broj telefona , ako ima zainteresovanih spreman sam dati sve podatke o ovom kretenu !
Polako...Zapleti tek pocinju a kako kaze stara izreka....Prvi macici se u vodu bacaju.Bez euforije na svim stranama!Neka idu najbolji u Brazil.