Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA BOLI ME ŠTA TI MISLIŠ.TI SI ŠUPAK
ajmeee,što će bre švabe da nas odderruu,ajme namaaa
JOŠ SAMO NJEMCI DA ODERU SRBIJU, OPANKE NA NOGE I LAGANO KUĆI
србија-gana 0-1
Ivica,imas ti mudo Marjanovo.To vazi isto i za ove nase istocne susjede,paraplegicare, sto ih Gana obruka buhhahahahahah.
@jojojojoj JAŠTA SU NEGO BUDALE.U DRUGOM SVJETSKOM RATU JEDAN HODŽA IM PRAVIO ZAPISE DA IH METAK NE POGODI.NIKO OD NJIH NIJE OSTAO ŽIV.ALI UVIJEK ĆE ZA SVOJU MALOUMNOST NAĆI OPRAVDANJE(BAŠ PSIHOPATSKI-UVIJEK TRAŽITI KRIVCA U DRUGOM).VOJVODINO POJMA NEMAŠ SA KIM ŽIVIŠ ALI USKORO ĆEŠ IMATI POJMA.
Idi balijo igraj sjedecu odbojku bolje ti je sta vi znate o nogometu da je vama ko pola od hrvatske vi bi bili sretni.ti si balijo mores da se selis u tursku mi imamo 27 posta drzave Herceg -Bosne
Sta ti ser.es kao da je hrvatska reprezentacija neki ku.ac...Mi necemo u Anadoliju ali zato vi selite iz BiH u hrvatsku (tako i treba)...A i krscanstvo je ku.ac od vjere....
Kako ce crncuge iz Ghane da yebu srbiju ,srpski igraci ce svi poceti da govore \"what\'s up my nigga\" i da repuju...
mrs poturcena gnjido ! AJMO,AJDE SVI U NAPAD !
A Skim Bosna igra na SP ,a gdje nas dijamant
cp6uja - gana 3-0
@ max al ti i dalje ne voliš BiH + si zaposlen u Državnoj instituciji Što ne ideš u Beograd i tražiš da te tamo zaposle,Šipak tamo si za njih Bosanac A to što ne navijam za Srbiju,isti je razlog što Srbi iz Beograda ne navijaju za BIH (nadam se da ti je JASNO)
Srbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiija sutra navijamo.Usput roden sam u Sarajevu,opstina Novo Sarajevo i mrzim pih i njenu jednonacionalnu repku.
ko jos gotivi i voli naciju koja je pocinila naj vece zlocine na prostorima bih i jos se time ponoise