Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba naslov Srbija gradi, nego cijeli svijet gradi, jedino se ovi nasi uhljupi zaduzuju za svoje plate a apsolutno nista ne rade...
@SinBosne9 ...iz provjerenih izvora sam saznao da vucic nudi bakiru da srbija sagradi dzamiju u sarajevu kao znak dobre volje i pomirenja...zar to nije dovoljno?
@Nevesinjska1875Puska Preci "Sina Bosne9" u prvo koljeno su njegova mila majka i daidža, ili majka i dedo, zato pokazuje ovakve degenerativne osobine što se može zaključiti iz njegovih komentara. A kladio bih se da i izgleda tako dok po cijeli dan visi na Klixu.
Procvat srpskog fudbala juce transfermarkt procenio vrednost tima Zvezde na 37.4 , dok se Partizan procenjuje na 28 miliona, oba kluba prosli grupe LE, na ucesce i transfere ulaznice zaradili po 20 miliona i jedni i drugi, reprezentacija na SP., sad se gradi stadion, JNa i Rajko se renoviraju, vrednost lige skocila sa 120 na 158 miliona evra po rangu sada je 16-ta prva liga u evropi, skuplja od Rumunske, Poljske, Hrvatske, a odmah iza Austrijske, ovo je odlicno
@DraskoDraskovic da, hvala na dopuni komentara
bilu nas tuki za srbijom!:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prenoviti Grbavicu do kraja u moderan stadion svjetskog standarda a na mjestu gdje je Kosevo sagraditi novi Nacionalni station za 40 000 - 50 000 gledalaca.
Hoce li trava i na tom stadionu biti zelena?........ ili srpska-zelena??:)))
SDA Arena
ubio se za mitinga SDA . sav zelen uzduz i porijeko
Umjesto da i BIH udje u neki slican proekat pa da danas sutra sa Srbijom i eventualno sa jos jednom zemljom pokusaju izlobirati da budu organizatori nekog Evropskog prvenstva oni se ismijavaju i sl. Ali to govori o vama bosnjacima da ste bolesni ...
prijatelju smiri dozivljaje:) prije da si ti bolesan kad sve bosnjake nazivas bolesnim i generaliziras. Cemu ta mrznja? Ima medju Bosnjacima, Srbima, Hrvatima itd. dobri ljudi ali isto i losih, nema to nikakve veze s nacionalnoscu.
@chapito Nemoj da si bukvalista!Nisam mislio na sve...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
šta će im 60 000 mjesta? taj će stadion biti pun jednom godišnje kad u kvalifikacijama potrefe na nekog jačeg,a protiv Azerbajđana ili Estonije sigurno neće biti pun. Mislim da je i Hrv najavila gradnju stadiona u Velikoj Gorici,ali od 35 000 mjesta što je ok.
Prosto!!! Ako mislis da organizujes meceve na neutralnom terenu za neke ekipe,reprezentacije to su uslovi... Ako mislis da organizujes neko finale LE to su sve uslovi !!!
@kasperSRB1 Uslov za finale EL je minimum 35 000 mjesta,a za LP 50-60 000 ,ali problem je što će taj stadion jednom ugostit finale LP i onda minimalno sljedećih 10 godina neće
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stadion Sinana Sakica
Svi grade stadione jedino mi krpimo travnjake..
Samo naprijed. I vrijeme je da se napravi da valja stadion.
Evo opali pritisak pojedine bosnjake koji loptu nikada u zivotu nisu sutnuli ... I sto je najludje kasnije se bosnjaci cude kako da je Srbija uspjesna u sportu.Ulaze se gospodo!!! Ali neko u sport a neko u dzamije,politiku,mrznju i to se na kraju sve vraca...
Patka pred izbore uz Beogradu haha
Stadion na Vodi
Jebe nam se....mi imamo najvece dzamije...nadamo se organizovanju hutbi na evropskom nivou,posebno za povratnike sa Siriskog ratista,jerbo su nam oni najbolji izvozni proizvod!
Hoće li biti ovako zelen?