Komentari (693)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno Srbija zasluženo pobijede,koja ne znači ništa za njih a za Albance vjerovatno baraž....
SERBI OPET NA KURCU TO JEST NA APARATIMA
ma pustili ih Albanci da se isčupaju iz minusa,braca su to
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Komentator rtrsa...sprski zid,srpski adem,srpska pobjeda,srpski go,srpska rusija... Ki.te ste vi moje.
Jel ti krivo.
Komentator zatucani sa RTRSa: srpsko vnago, srpska kita, srpsku mu mamu, srpsku mu kcerkicu i srpski otac sa svojim sinom tj. srpski Kacavenda
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slažem se da je bila potrebna neka sankcija srbijanskom fudbalskom savezu za ono ponašanje navijača iz Srbije protiv Albanije u Srbiji, ali kada je u pitanju kvalitet fudbala i ferplej, realno, srbijsnka reprezentacija je ipak daleko jača od albanske....vidjelo se to i u igri protiv Albanije u Albaniji i protiv Portugala....što "jes"-"jes"...
jebeš sport,jel bilo kakve makljaže,jel se koji vlah smirio 2 metra pod zemljom?
Sta je sa Srbijom, pokazali su kvalitet, zadnju skim igraju ako uzmu to jel idu direktno ili samo Baraz ???
Sve čestitke reprezentaciji Srbije! Takođe očekujem i želim ubuduće nove sportske pobjede Crnoj Gori,Srbiji,BiH,Hrvatskoj,Makedoniji i Sloveniji! Veliki pozdrav iz Crne Gore!!!
Srbi slave pobjedu a albanci ce na Euro i svima dobro ....
Normala
siptari SMRDLJIVE SVINJE, RUNJAVI PO LEDJIMA I PRSIMA KO MAYMUNI
bolji su od srba djecokoljača
jbt na sto je srblje spalo da ima je glavni nogometni uspjeh pobjeda nad trećerazrednom reprezentacijom :D
Što jest, jest, Srbija je bila bolja u ovom susretu i zasluženo odnese bodove. Drago mi je što mediji nisu uspjeli u svojoj namjeri da izazovu nerede, od kojih bi onda živjeli mjesec dana. Svaka čast igračima, osim malih nepodopština, sasvim korektno. Albanija me dosta podsjetila na BiH kad je trebala dobiti odlučujuće utakmice. Ni igre ni rezultata. Ne može isprve, ali Albanci imaju još jednu šansu.
Kakav muk u Elbasanu na kraju! Veni, vidi, vici... Ćao, zdravo!
A šta ste komentara ovde iskenjali...
Svaka čast reprezentaciji Srbije na pobjedi pod takvim pritiskom. Albanija kao domaćin je propustila priliku da pokaže malo viši nivo gostoprimstva kojem sam se nadao, kamenovanje zaista nije dokaz patriotizma ili potvrda da su nečiji stavovi ispravni, već prije mogu značiti suprotno.
O kakvom gostopimstvu govoris? Cuvalo ih je 2000 policajaca i 400 redara. Jedan kamen na bus je nista gdje se igrala utakmica. U Beogradu su bili nesposobni organizatori od drona do uleta navijaca na teren, dobro da nije pala mrtva glava. A provokacija je bilo sa obje strane i to je u ovo vrijeme postalo normalno. Sve u svemu utamica prosla puno bolje nego predhodna. Bolji pobjedio, idemo dalje.
Albanci civiliziraniji od srba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo komšije! Dostojanstvena pobjeda uprkos provokacijama.
Dobro jutro! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸. A sad operacija: Vels!!!!!!
Ili ti Ga operacija tvoja mama!
Đe si keno stara ku.rcino?.... Od kad te nema pos.rani su brijegovi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo su se bolesni pravoslavci okupili na forumu. A što ne odoste da navijate....kukavice. Male smrdljive kukavice...bolestan narod.
Ooooooo,turcineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....Idi tekbiri malo,hahahaha,turcineeeeeeeeeeeeeee.
Objasniti mutavom da ovo nije forum :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)