Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je neko ljubomoran!!! SRCE NA TEREN.
Zambak, podsjeti me, jel ono Bosna igra na mundijalu i s kim u grupi.
Ja volim kad mi ga neko uvali s guza a onda stavi u usta da polizem vlastitu cokoladu
Ttrebali su dovesti sudiju iz Zemuna da im sudi.Ono Kiparsko govno je i sebe iznenadio kad je svirao onaj nepostojeci penal.I na tribinama sam vidio kako se smiju onoj navojackoj odluci ortodoksnog brata iz Cipra.A ova reprezentacija srbije ce biti ekipa za nabijanje gol razlike.Osim Krasica svi su igraci na nivou jedne Slovenije,ili cak i slabiji.Ono govedo od suboticha je najvechi promasaj u ekipi.
AJMO,AJDE,SVI U NAPAD...
AJMO,AJDE,SVI U NAPAD..
bosna je od svaba primila 3 komada,srbija ce sigurno 3 puta vise..
Pa šta ćemo, i mi ćemo morat navijat za komšije Srbe, kad već Hrvata nema na SP. I navikavat se da navijamo za njih, naši neće nikad otić na SP, pa je bolje da uvijek imamo rezervne svoje...
Ja i Dzeko cemo da uzivamo u performansama Pederacije Posre i Hercegovnine BIH4EVER!
naslov je ovakav jer su navikli da za reprezentaciju bosne igraju samo mu.sli.ma.ni pa im to valjda prirodno...
Srbija je sinoc pokazala ubitacan brz i jak napad, ali losa odbrana. Ima dobre sanse na SP jer u odbrani nije igrao najbolji branitelj - Vidic- Ako nauce iz ove tri veoma razlicite prijateljske utakmice u kojima su mnogo novih iznenadjenja dozivjeli, bice svasta na svjetskom prvenstvu. ako krasic ostane nepovrijedjen do kraja prvenstva bice dobro jer je on motor srbije i najbolji napadac. Puno srece!
Naslov mi se ne svidja--Valjda je Srbija bolja od Kameruna. Molio bih vas da ubuduce vodite racuna o tome.
Smrdija ne moze pobjediti Gane nisu oni BiH da ih pobjedi.
Jesu ovi srbe ubitačne ali odbrana im malo ne štima, Subotić je izvikan igrac, nista nije pokazo od onoga sto pokazuje u bundes ligi, Vidić zmaj bi to uspesno odradio !
To je to, puniona za srecan put, a kazu da nas nije htio gol. Na redu je Gana.