Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al je novinar čorav, ovo nisu srednji prsti nego kažiprsti !
haha i ja gledam reko jesam ja corav il ono nije sr prst
ovo je sramota nebeskom covjeku ovako prste pokazati :)
Definitivno ovi Portugalci najveći cigani u svijetu fudbalu, FUJJJJJJJJJJJJJ Jel igrala Kristina....Sad se zove Ronaldo 04
Trebaju ubaciti kao u hokeju kamere kako bi svaku situaciju mogli zajednički sudije da protumače gledajući instantne video snimke. Ovako bi Meireles bio odmah izbačen, a i Hrvatska bi prošla bolje.
a šta je pepe uradio ? udario ? nejmar je razvalio laktom modrića pa ništa. ali modrić nije miler nit je hrvatska (a ni bosna) njemačka. toliko o 'suđenju'.
Mažić CAR !!!
Svi Romanski narodi(Talijani,Francuzi,Spanci) pa i Portugalci su temperamentni,i imaju specificnu gestikulaciju i mahanje rukama kada pricaju,pa je i ovdje ovaj pokusavao nesto da objasni(sa kaziprrsima),a sto kod nas na Balkanu ima mnogo debila,pa im treba mnogo vremena da skontaju stvar,sta da se radi.
Jedno je biti temperamentan, a sasvim drugo prost i bezobrazan, kao sto je slucaj kod Pepe-a. Jednostavno Portugal nema nimalo mudrosti u igri. S druge strane Nijemci i da su gubili 4:0 ne daju se isprovocirati. I to je njihovo glavno oruzje.
Ma ciganska ekipa sve narkomani i placipicke
ovo je suđenje dogovorio obrijani čedo vučić sa angelom babetinom, kad je nedavno bio u njemačkoj... sve za u EU !
ma to je on pokazivao angeli merkel koja je bila na tribinama i koja je raspuščenica, pa ko veli ...
Ovaj je sudio za papire i posao u Njemackoj haha :D
A STA BOLJE OČEKIVAT OD CIGANA !!!
J.....ga fifa
Milorade Mazicu drzi se cjela je srbija navija za tebe :)
Nekultura.Bradata!
lako je papku iza ledaj da se glupira......da ga je srbo vidio glavu bi mu odsarafio :))))) ....a sto me portugalci pomalo podsjecaju na bosnjake?
da..bradice..kratke pantalonke..stvarno podsecaju
a zamisli kako su se sinoc argentinci istraumirali kad su vidjeli one vehabije u reprezentaciji bih :))))))).......neznaju bil igrali fudbal il ocekivali neko samovazdusenje :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ne znam koja je ovo gesta sa kaziprstima mozda znaci stavim ti kaziprst ... cesto znaci i zamjena pozicija igraca uglavnom izgubi par minuta zivota bezze
Meireles kao iz crtanog sa ovom bradom i hajdi moze se nazvat frizurom ovo par dlaka na glavi