Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj sramota. Zašto bi Westerlo napadali? Da se otvore, prime gol i ispadnu iz lige? Zašto bi Genk napadali? Ostalo je par minuta do kraja, ne znači rezutat ništa, zašto bi da pokušaju da izbace drugi tim iz lige, a uz to i da rizikuju povrede ako neko napravi nekakav grub start ili se desi neka nezgoda?
Otkako je Čeferin preuzeo UEFU nogomet je kriminal postao
Molim Klixa i žurnalistu da nam objasne u čemu je sramota? Možda su vaši člancu veća sramota od malo sporta
ne stima se samo nasa liga
A kod nas jos sramotnije, nije im odgovaro rezultat pa izasli sa terena
Jel ovo sad dode kao namještanje utakmice po kilx standardima. Ja ipak mislim da se tesko sta moglo promijeniti u 2 min sudiske a veliko bi se rizikovala povreda nekog igrača.
Ja koji clickbait od clanka bas sam naivan...