Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisti, medjutim ovo za citanje dnevnika Anne Frank, takodjer sramotno. Pa ne mogu oni ljudima naturati sto oni hoce.
@Roin A zasto je to sramotno? Samo zato sto je djevojcica bila Jevrejka. Dnevnik Anne Frank ima univerzalnu poruku koji nema veze ni sa Jevrejima, ni Palestinicima, nego u govori u stradanju nevinih ljudi i djece za vrijeme ratova.
@vrhovni miš Pa zapravo da. Namece se zato sto je Jevrejka. Zasto nisu stavili da se gleda prvih 10 minuta slika one muslimanske izbjeglicke bebe koja se udavila na plazi negdje u Grckoj? Anna jeste patila, razumijem i suosjecam se, medjutim za 60 godina poslije Anne, milioni djece su vise patili od Anne, pa ih niko ne spominje, niti prisiljava publiku da ih slusa prvih deset minuta svake utakmice.
Jeverji su od tog holokausta napravili takav biznis..bio sam u ausvicu, milione obrcu i zasticeno je ime holokaust...presmijesno. U Krakowu ortodoksnim jevrejima u pojedinim hotelima je zabranjen ulaz jer kazu da poslije njih lakse izgraditi ponovo hotel nego ocistiti sobe...
@Shiba ja nisam ni rekao da smo bolji....ne znas ko je vece smece
jes sramotno alli i ovaj židdovski lobi mi ide na k urac više
samo da strcam . ma ja svaki dan samo tehniku obrnutog hvata primijenim . i ono strcne . onda gor dol samo
Sieg Heil !
nek mi jedna navijačica koja navija i promoviše fašizam a navija za lacio uradi jedan dobar felacio.hvala unaprijed!
Bravo komentatori, svaka vam cast. Po vama su svi Jevreji gamad, svi Nijemci i Italijani fasisti, Srbi cetnici, a Hrvati ustase. Nije ni cudo sto smo tu gdje jesmo sa ovakvim mentalnim sklopom dobrog djela populacije BiH.
ojjj zgaravica me pojde zivog . razvali me bogte odo popit kiseljak
i ovi židovi neki nebeski narod, trpaju se i đe treba i đe ne treba
Pocivali u miru svi ubijeni u holokaustu tokom ww2, a ovim nacistickim i nacionalistickim personama u komentarima se najjebem mame!
Uvijek mi naupmadne Di Kanjo i proslava gola
eto samo su jevreji patili i samo je ana pisala dnevnik...hajd ba cao i cuj jos citaju odlomke....
Kaze se da je Poslanik saws jednom prilikom rekao, a hadis prenosi pouzdan lanac prenosioca, da je bolje..... nista samo se salim XD
Samo prepisujete sa drugih portala, ovo je nikakva sramota u odnosu kad se kod nas na stadionima pjevaju cetnicke ili ustaske pjesme i niko nista!
Sta ces kada nema balijskih.. Balije uvijek drugim sluzile i pjevale tudje pjesme..
Tako je nebeskoplavi, jebeš jevreje, gamad. Oni kolju palestince.Hitler je imo 2 greške, sto je kreno prerano na Rusiju i to po zimi i što mu je malo zakazala mašina za Holokaust.
Hitler je jevrej!
@Magleni Boze sacuvaj... Stanje uma prosjecnog Bosnjaka kojeg okolina ne osudjuje nego cak "lajka" govori na kojem se civilizacijskom stepenu danas nas narod nalazi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'ta će navijali Lazia, pa kod nas se skola zove po fasisti Mustafi Busaldzicu.