Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možes izbaciti balkanca sa balkana ali ne možeš balkan iz balkanca...
magnusson prije ce biti da su Boysi ili Torcida
@arn_magnusson Jeste jedan Hercegovac, ime mu je Mamic Zdravko !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kakva je to stoka.. fuj. sad cesi ni iz cega do boda dolaze.. bruka
@EvilWolf ma sta kazes
@DrzavaBosnaPonosna Ne nego Torcida glupane
kmeee kmeee http://www.grude-online.info/internetom-kruze-imena-huligana-spominje-se-i-hercegovina/
Toliko o mi smo pametnije i kulturniji nego balije
USTASE I OVI NA TERENU I OVI NA TRIBINAMA
Ovo treba tretirati kao teroristicki napad! Treba im poslati specijanu policiju da im pretrese domove i ispita kojoj teroristickoj organizaciji pripadaju. Ovo nisu obicni huligani, jer kako inace objasniti da su pored tolikog osiguranja na stadion unijeli "arsenal" eksplozivnih naprava. Sto je sljedece ? Hoce li zbog svog bijesa poceti bacati i prave bombe na teren? Kao sto sam vec napisao , tretirati ih kao teroriste i osuditi na nekoliko godina zatvora zbog teroristicnog napada.
ovo su napravili bosanski Hrvati! :D
@bosankaa1988 bosanski Hrvati (Livnjaci i Duvnjaci )su stali u odbranu nogometa i posteno nadegenjacili nekoliko huligana. ;)))
Gori su ovi što su im omogućili da unesu bakljade. Dakle moglo se pronijeti bilo šta. Katastrofa
tolilo o sigurnosnim provjerama , tako su mogli unijet i C4 ili anthrax jbt .... a ovi debili , bravo aplauz i čestitke , mater vam idiotsku
Garant srbi preobukli se u hrv navijace, tako ce sutra biti na HTV.
Ljudi u pitanju je mafija. Ovo je bukvalno najavljeno i znalo se, samo se kasno saznalo. Ako se zna da idu neke grupe da prave nerede onda mora postojati neko ko je dao tu ideju, izorganizovao itd. Gavna vode ove prostore u svim segmentima!
Obezbjeđenje je baš na nivou, unijet onoliko pirotehnike, mogli su i bombe ccc
Ovo bacanje baklji je skoro pa redovna atrakcija na Balkanskim stadionima, i jos se takmice koce bolji biti ....a sad su to isto napravili i na EP, i kao sramota. Te stvari su Nogometni ili Fudbalski savezi trebali vec davno trebali rijesiti.
Ovi majmuni unistise reprezentaciji...
samo još jedan od dokaza ko i kakvi su balkanci, svijet za sebe, koji jedino sam sebe razumije.
malo vas(nas) je al ste(smo) govna
Debil da je bio brzi dvije sekunde,u ruku bi uzeo topovski udar koji bi mu pola sake otkinuo....Imao je srece,pa ce mu sada u usima zujiti cijelu godinu...