Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda je spora, ali dostižna! Šemsudin Hasić jedan je od nas! MUSVDG
Pilav,Duric, Colpa i Demidzic su sramota drzave!
jedina logicna i ocekivana odluka CAS-a...ovako treba skupiti materijale o sudijskim kradjama i mijesanju politike u fudbal,okupiti nase legende da potpisu peticiju za uklanjanje ovih kriminalaca iz saveza i sa tim otici u UEFA-u i pred ovaj arbitrazni sud...
NSBiH kriminalna organizacija!
ukinuti tzv.savez!!!
Vraca se El.komadante
Ovako se bori protiv kriminalnog saveza a ne lajanjem okolo.
Svaki sud bi srušio Vicu
Sve troškove naka plati onaj koj je potpisu suspenziju i otjerati ga z fudbala za sva vremena U NS sjede nepismeni ljudi....
Sad je vrijeme da se krene na SAVEZ i Mafiju!Patriote vrijeme je da se ujedinimo i formirati udruženje Premierligaša.☝️☝️☝️🇧🇦🇧🇦🔴🔴🇧🇦🇧🇦
Doce vakat da svi odgovaraju u savezu
Ovo je savez RS-a i borca
Ništa ovo ne znači sve dok su dušmani BiH na čelu saveza. Kad se zarotira, pa kada dođu "naši" na čelo NS BiH, prodat će se svi za siću i nastaviti raditi na razaranju sporta a i države ujedno. Za ovako stanje ne postoji demokratsko i civilizirano rješenje. Ko razumije shvatit će.
Gospodu iz saveza kazniti kao fizicka lica novcano, svojom odlukom da postupe mimo zakona su nanijeli materijalnu štetu savezu te nevidim niti 1 razlog zatćsto bi savez morao platiti. Drugim riječima; lako je tuđim k.rc.m gloginje mlatiti.
Najjaca stvar u svemu na koju niko nije ni trepnuo, da se u istom automobilu poslije utakmice voze sudija i supervizor sudjenja koji bi njega trebao objektivno ocijeniti.
Pilav,Duric, Colpa i Demidzic su sramota drzave i buducnosti nase djece!
Vico napolje! Petev napolje! Sudijska komisija napolje! Beus napolje! Pilavi, Dzemidzici i Colpe takodjer napolje! SAVEZ NAPOLJE!
Gazi mafiju u savezu !!! Tako je !!!
Ima zakona i pravde pa taman i zera bila. Cestitam gdinu Hasiću!
E sada ce NS BiH da plati čovjeku odštetu i FK Velež ,banda neka iz svojih novcanika sada plati..