Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I PSG je sinoc ostecen ali je ipak prosao....
Hrđavom *rcu i dlake smetaju..
Hahaha ja samo cekam da Murinjo nakon sinocnje utakmce izjaci "Pokradeni smo."
bas sam se cudio kako vec sinoc nije bilo do sudije... divovi :D
a dosadni su majke mi svaki pet minuta nešto o Sarajevu na klixu kompletna redakcija pitari pa odmori malo brate hocel im neko reći da su dosadni... ispočetka malo zanimljivo kako cvile al slušam kako cvile deset godina... daj neka nogometni savez donese odluku dajte im titulu da ih ne slušam pa pola moje raje su dijabetičari svi šećer dobili zbog fudbala dajte im titulu bolesno je to sve od stresa...
Sta reci osim da je namjesteno i neko uzeo dobre pare
Sta reci osim namjesteno i neko uzeo dobre pare
ne mozea vjerovat ulozis u ekipu za nase uslove ogroman novac ima reklame marketing aponzore itd itd izgubis na svom terenu i sudija ti kriv... navijao sam nekada za Sarajevo ali ovo ke sramota sto ne traze krivca u promasenim prilikima.. iako mislim da je ovo TAN KLADIONICAR
Jos jednom, Borcu svaka cast cisto sportski.
bit ce Sarajevo bolje ... samo dok se igraci uigraju buhahahahhahahahaha
Izgleda da Tan ima udjela i u Klixu
nije uredu ali ste morali igrati bolje.!!!!
Sporne situacije obiljezile su i utakmicu Chelssea-Paris SG I Paris je znatno ostecen ali su prosli dalje i cijelu utakmicu dominirali. Treba Sarajvu dvije godine da se uigraju.
NEMA VEZE - IGRAJ SARAJ'VO
divovi iz bajke plbih,grohotom se smijem
Vi ste uvijek oštećeni kada ne pobjedite.A šta bi rekli sinoć za PSG,jesu li oni oštećeni?Zlatan dobije crveni nezasluženo,Čelzi dobija penal niđe veze i PSG na kraju prođe.Pa Vi ste veliki,kada vas je sudija oštećivao trebali ste već voditi bar 5:0.Izgleda Vi zaboravili da ste DIVOVI.A imajte u vidu da je Borac klub koji je pred raspadom !!! Ufurali ste se mnogo DIVČIĆI.
Gdje je pitarima taj benko ta iigracina sto su ga dizali u zvjezde?? Zar taj fenomen od fudbalera nije mogao rijesiti tekmu, hahah da je dobar vratio bi se on u rijeku
Sve gola neznalica i diletant sudi. Ono kod uklizavanja bio čist penal. Ne treba se vaditi na sudca što je zijan ali sudi brate kako treba.
prije da je on dobro znao da je ovo penal,ili bolje reci penali,njih 3. Zasto nije sviro,moze se nagadjati. Uglavnom,cirkus od lige se nastavlja gdje se kola lome na nekada velikim,i dan-danas perspektivnim klubovima,sto nekome ocigledno smeta. Ovdje se moras izdici za 4 klase iznad ostalih,da bi se mog'o oduprijeti svim mracnim "silama" nase drzave,i opet ti nije garant.
Isto je raja bilo sinoć sa PSG-om. Iskljući Ibraku beze a Kosti dopušta histerisanje na terenu. To nije bilo dovoljno, nego im još i penal pokloni. Suci su izvor korupcije a imaju zaštitu FIFA i UEFA kao da su međedi.