Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne možeš izgubiti u ovakvoj atmosferi na poljudu i kad bi htjeo.... Petkovic definitivno zacementirao vatrenu devetku
Igraju nema sta ....
I kad cujes da 35000 grla pjeva"nedam te nikom majko hercegovinooo"sve ti je jasno,Samo nevidim hrvatskog clana predsjednistva sejdu komsica u svecanoj lozi😂😂😂
@tvigi1994 njegova reprezentacija igra u subotu i biće u svečanoj loži za razliku od druga dva izdajnika svoje domovine
@tvigi1994 Pa sta je tu cudno. Kamenjarski srbi napunili stadion i pjevaju.
Pobjeda je POBJEDA !!! Ali treba priznati da je rep. Hrvatske bez izgrađenih akcija došla do visokog REZULTATA !!! A POLJUD za PETICU !!!
Nešto ste mi frustrirani? Uvijek me oduševi bošnjačka kultura izražena u komentarima.
Lijepo li je Hrvat biti 🇭🇷 Pozdrav iz uvijek Hrvatskog Livna🇭🇷
Cuj naslova, pa kad igraci Poput Kovacica iz Chelsea na klupi, Brekalo, Vlasic, jedan kalinic koji nije i na spisku , pa klupa bi bila u BiH u prvoj postavi standardna... kao amaterizam kriv, madjarska jaca od finske i armenije skupa... de novinar ne laprdaj budi realan da je na Svijetu samo Francuska bolja... respekt svima ...
@fbUser1570738811 Haj ne lupetaj. Belgija i Brazil bi vas poderali ko Bosnjo sokicu i vlainjijicu. Imali ste samo srece, pa ste njih izbjegli do finala. I ta Francuska je trebala izgubiti od Brazila. Pobjedila bi vas i Itialija, a i Spanija, ako ohlade glavu, i nadju dobrog trenera.
Kme, kme, kme! Tješi se gledajući sjedeću odbojku. Opet se niste kvalificirali, pa pljujte sve oko sebe
AZARBAJDžAN ..... , kad čujem , prebacujem na drugi kanal ....!
Ustanimo.... Kad se spomene ime Luke modrića
🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovu Mađarsku bi i Šri Lanka nakantala :/
Fantaziras krmojebu, mnogo.
Neka mi netko objasni sto je lose u pjesmi !nedam te nikom majko hercegovino" i po cemu se razlikuje od "Bosno moja" npr?
Naravno da navijam za hrvatsku i naravno da cu za 2 dana navijat za bih!Tko god drukcije rezonira, nije normalan i ima veliki psihicki problem!
Kad vidim kakve golove daju imam osjecaj da je Mađarski igrač s brojem 4 uzeo neke pare
Ev šta vidiš Ljubuški,Široki,Mostar i Pošje...😂😉 🇭🇷❤🇭🇷
Svaka cast odbrani u Mađaraske...
pa daju sami sebi sto im ne cestitat
Ljudi koji su zdravi u glavi navijaju za koga zele i vole.Sitne ljubomorne duse siju mrznju i ljubomoru...zavist je opaka bolest jer izjeda osobu!Ovo je univerzalan komentar nema veze s nacijom,vjerom ili opredjeljenjem vec zdravim razumom!!!