Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja čuo da će Loran Blan preuzeti PSG nakon kraha u kvalifikacijama za EP?
Zelimo poruciti francuzima da cemo navijati za Francusku u barazu... :))) Sretno u barazu francuzi...
Potpisao za FC Sarajevo, stizem sutra... Ugovor je vrijedan 3 pogotka za BiH. Volim Bosna....
hhahah to pape hajd i ti ko dino merlin prodaj se j3bo bagru bo.snj.ack.u
zaheban ovaj naš Papet xD BIH
SUSIC CE NAS PRODAT TIM POTEZOM DA NA GO STAVLJA HASAGICA I TIME SEBI KUPITI MJESTO NA KLUPI U PSG
hahahhahahahahahahhahahaahhhahhahahahahahahahahahaha
Gledajte ovo ljudi, ne mogu da vjerujem da nismo primili go u zadnjih 5 tekmi. http://www.goal.com/en-us/match/56672/france-vs-bosnia/preview
Samo recite koliko golova treba da primimo, niki problem!
Nije to nikakva vjest vec je to susiceva zelja, on bi sve dao da preuzme neki klub ali nece ga niko bolan ne bojte se,
Nadam se da ce BiH dobiti Fracusku .Ali samo se nadam,jer na Kosevu smo morali da izgubimo da nas ne izbace iz UEFE.Sutra ce oni i rukama i nogama gurati loptu u gol,sto ce naravno i sudije da im pomognu.Ako pobjedimo Francusku ne bi me zacudilo i da nadju neki razlog npr. navijacko divljanje pa da nas diskvalifikuju.
Našli su mu caku..
Laurent Blanc novi trener Zelje... potvrdjeno na oficijalnoj stranici
e jeste glupi majko moja pa ovo je najstariji trik na svijetu \"drzi svog prijatelja blizu a neprijatelja jos blize\" ako vam nije jasno o cemu govorim pogledajte dok. o ĆIRI kada mu samo 15 min prije pocetka takme na bilinom polju portugalski predstavnik nudi da bude njihov trener iduce sezone a ciro u stilu starog lafa kaze vidi ovog cige sto me misli preveslat - SAFETE PAMET U GLAVU A NE U NOGE!
...a prvi izvučeni par dodatnih kvalifikacija je...Estonija-Francuska !
Istina je. Jedini uslov je bio da Francuska izgubi protiv nas i da tek poslije europskog prvenstva mogu da se koncentrišem na PSG i francusku ligu. Rekao sam im ako vidim da vaša reprezentacija bude igrala agresivno u utorak zaboravite da ću vam doći ponovo u Francusku. Oni su rekli da nema problema jer iako izgube protiv BiH imaju šansu putem baraža igrati na europskom prvenstvu
Sto se utakmice i spletki tice, dobro se psihicki pripremite jer ce da bude svega... Francuzi su to... A znamo da je politika UEFE i FIFE: \"Sta je EP/SP bez Portugala, Francuske, Spanije...\". Sjetimo se i kvalifikacija za SP i prolaska Francuza protiv Iraca... Nek\' nam je Svevisnji na pomoci! Idemo ZMAJEVI!!