Francuzi love u mutnom
0

Spletke pred utakmicu: Sušić kandidat za klupu PSG-a?

Piše: N. J.
Safet Sušić
Safet Sušić
Selektor naše nogometne reprezentacije Safet Sušić kandidat je za klupu Paris Saint Germaina, u kojem je postigao velike rezultate kao igrač od 1982. do 1991.

Vijest je to koja je objavljena na portalu France Footballa, a koja možda najbolje pokazuje da Francuzi ne ulaze baš lagodno u meč odluke s našom reprezentacijom. Pomalo je indikativno, ali i već viđeno da ovakva vijest dolazi dan uoči ključne utakmice u našoj grupi, a posebno jer PSG-u sasvim dobro ide u francuskom prvenstvu.

Portal također prenosi i Papetovu izjavu prema kojoj mi nemamo tim koji se zna braniti. "Ova utakmica neće završiti 0-0", rekao je Pape uoči susreta sa Francuskom.

Priču o Sušićevoj kandidaturi za klupu PSG-a portal je iskonstruisao navodeći da je Pape odbio produžiti ​​ugovor do 2014. sa N/FS BiH. Naveli su i Sušićevu izjavu prema kojoj on predviđa da će PSG ove sezone završiti među prve tri ekipe u francuskom nacionalnom prvenstvu, a možda čak i osvojiti titulu. Uz podsjećanje da je Pape prije dvije godine bio jedan od kandidata za klupu PSG-a, portal France Footballa prenosi njegove riječi kojima on hvali sadašnjeg trenera pariske ekipe Antoinea Kombouaréa i želi mu uspjeh sa ekipom.

Vezani članci