Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji derbi u zadnjih 10 godina,Seria A opet romantika !
Otkinuli ih kao Kačavenda bulju Buljevara 😜🤣🤣🤣
@BulevarCrnogorskecrkve @BulevarRepublikeKosovo
Bolju tekmu dugo nisam gledao.
Pričajte šta hoćete, Lazio će uzeti titulu.
Serie A ove godine najzanimljivija od samih derbija do tabele. Antonio Conte i Inter dizi ligu na jedan veci nivo
Inter prvi a na tabeli drugi (dijeli prvo mjesto s Juventusom). Milan pao na desetu poziciju, tabela pokazuje da je osmi. Je l’ cita ovaj sta napise?
Zvone, ovo ti uz Zlatana pazario i kompletnu odbranu LA Galaxy-a? Jer, iole poznavalac fudbalskih zbivanja bi slutio da Marcelo Brozovic 'lomi' kompletan zadnji red prosjecne MLS ekipe, ali ne i cuvenog AC Milana (uz duzan respekt Brozovicu). Predeveraj nekako do kraja sezone, neces li u Europe League. Ako se to desi, ne zaboravi reci 'Grazie Zlatan'. A za dalje, na fudbalsku pijacu, pa gledaj.
Ja koliko vidim Inter je na 2. mjestu..
Bulevar razbili ih isto ko mi vas na potezu dujmovska brda-Treskavica kad smo vas popisali i uzeli vam komplet tenkova i kad smo vas ispisali na bijeloj lijesci cetnicicu mali slinavi toliko.UMB Armije BiH☝️☝️☝️
Možda niste dobro pročitali. Članak je o fudbalskom derbiju Intera i Milana. Kakav Kačevanda, kakav Izet Nanić i peti korpus. KAKO VAM VIŠE NE DOSADI?
Motivacija je 50% recepta. A Conte to dobro zna i primjenjuje. Odlična utakmica, drago mi je da se Milan polako vraća, treba tu još posla, dokaz je u drugom poluvremenu da su pali mentalno.
Strasna timska igra u drugom poluvremenu FORZA INTER
Milanov najopasniji napadač je Ibra sa 38. Zato su ih razbili.
Prva rečenica: "zasjeli na prvo mjesto tabele Serije A iskoristivši jučerašnji kiks Juventusa". Zadnja rečenica: "Inter sada ponovo dijeli prvo mjesto Serije A s Juventusom". Mali savjet novinaru: "zasjesti na prvo mjesto" oduvijek je značilo biti sam na prvom mjestu, a ne dijeliti ga s nekim.
Milan treba ugasiti
Kao sto sam i najavio jucer 3-1,ono 4 -2 nema veze da je bio Handa na golu i Martinez u napadu bilo bi 5,6 komada u mrezi bez primljenog gola sigurno Padelli katastrofa.Steta za Eriksenov projektil sto nije gol,milan nedorastao protivnik,samo staru kurvestiju lopovsku unistiti abd.Insallah.INTER🔵⚪🔵💥💥☝️☝️
brozovic trenutno u top 5 najboljih veznjaka
E OVO SE ZOVE DERBI!!! Preopasna tekma