Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice zanimljivo prognozirati LS na jednom sajtu ;)
Izbor: Hadžikadić. #pravipredsjednik
kad se zahukta masina na proljece dolazi i 14-ti pehar
Sallah je inace desno :D ebem vas u lijevu ruku mutavci
koji kanal prenosi utakmice LP veceras i sutra?
Veceras arene 1-5, a sutra pink bh Real - Romu i arene regularno.
oj majko prati opis ispod slike!!! glavne uloge Salah - DESNO. Ja ne znam da se od sinoc nisu desna i lijeva zamijenile, ali mi ovo nikako nije desno. Htjeli ispasti precizni i fini kao da niko nikad nije cuo za njih dvojicu, a ispali...
Modza su ogledalo slikali pa sve obrnuto
Niko ne prenosi...valja se snalazit
Takmicenje napravljeno da bogati budu jos bogatiji. Najbolje bi bilo da vrate stari sistem u kojem su samo prvaci drzava, pa svi u bubanj pa ko koga izvuce, da i mali klubovi koji su prvaci odigraju utakmicu s 'velikim' klubovima.
Pa šta je problem. Evo, primjera radi, Crvena Zvezda će igrati sa čak 3 velika kluba i to po 2 puta....
Kao navijač Zvezde punim glasom sa Marakane pozz za klikxovce ..Nadam se Željo Sarajevo i drugi da bi trebali obradovati navijače i hoce verujem..