Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spektakularan za sve sem za one koji su ga nastimali i repa uzeli...
FCSB nije bio prvak evrope. To je novonastali klub. Steaua Bucuresti je vojni klub, na koji vojska nije dala prava i on danas skoro da i ne postoji.
Isto ko sarajevo borac,ovi cim daju gol,za 2-3 minuta orimaju gol #namjesteno
Dotle doci i ispasti na penale. Tragedija.
Igrali bez golmana
Bolje bi bilo klixe da si postavio pitanje zasto su Evropske kladionice izbacile ovu utakmicu iz ponude? Mislim da to sve govori o njima.
@BuljevarNaKosova Meč je bio privremeno skinut sa lista, u većini slučajeva je vraćen. Što je sasvim logično. Prekljuce su kvote bile oko 45 i 1,85, ali pojavom devet kljucnih igrača da imaju koronu i bilo je pitanje da li ce se uopšte igrati, normanlno da su kladionice sklonile iz ponude.
hahah Bačka topola vs Steaua.... Presmijesno za cuti. Istocnjacki bivsi euro prvaci, kao i Zvezda, sada su dno dna i leglo kriminala.
TSC je retko zdrav i na prave temelje postavljen sportski kolektiv i ja im želim svu sreću, pa ako zasluže, neka uzmu i sve trofeje mom Partizanu.
@ aj polako u Blajburg po terapiju.
Kad smo kod terapija, Beograd postade banja za turistice iz Hrvatske, vraćaju se pjevajući, a bogami i pevajući.