Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebena utakmica
AAA UTAKMICEEE
zamisli one sto ne prate fudbal..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Jorginho uefin najbolji igrac svijeta. Lik je toliki panj, da je sve napade Celzija unistio u produzecima.
Debil pada na pod i kad je skonto da gube ustaje odmah, pogan igrac da boli
Tad su i prestali svi napadi Celzija , Pukisic i Ziyech najgori definitivno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubi ih Benzema ko mraz paprike hahahahahahahhahaha
raso ih chelzi ko beba zvecku ponisten gol neopravdano,sreca presudila kao i uvijek ali city ce to namirit nemaju oni sanse
Dosudjen korner nepostojsci kad su zabili gol. A gol poništen čisto
Ima majstora baluna, ali kad majstor postane umjetnik, onda je duša puna. U obe utakmice daje balun s tridesetak metri točnoću kompjutora da je nemoguće ne zasuziti na lipotu poteza, a onda čekati novu utakmicu i čekati novo remek-djelo virtuoza Modrića. Hrvatima daruje adrenalin, jer znaju da njegovu poeziju nogometa niko ne može nadvisiti.
Karim brat opet dominira 👆
Znaci Barsa bi nagu*ila ovaj Celzi jedno 10-0
Nisu zasluzili prolaz... Ama baš
Čovjek sam u godinama, ne tolikim da se opraštam s familijom i prepisujem zemlju djeci, ali skupilo se. U sportu proveo čitav život, i aktivno i kao službenik. Gledao sam, posebno s naših prostora, sve najveće igrače, ali da pojasnim za ove mlađe - većeg od Luke Modrića nije nikada bilo ! Bilo je majstora, šmekera, znalaca, strijelaca, ali ovaj način igre, na ovoj razini, da forma traje 16 godina, to se nije desilo nikada.
Luka Modric dominira u campions ligi a Mitrovic u campionshipu
Ako Real nakon ovoga pusti Modrića da ode onda stvarno ne znam. Lik je maestro
Faktor sreće je ponekad do te mjere fascinantan da dovodi u pitanje realnost svega što mislimo da znamo, kao neko ko je pogledao sve navedene utakmice nemam riječi, celzi 49 udaraca, bayern 45, a real i viljareal 18 i 15, posjed svakako, broj kreiranih prilika, korneri apsolutno sve, a na kraju opet kontra rezultat, mrzim ovaj sport toliko da ga zapravo volim.
Mozda bi i dobili da su golovi kao u ragbiju i bez golmana...
Statisticarima je promaklo da je ovo Realu deseto polufinale u posljednjih 12 sezona! Sa ovim timom je sve moguće u Ligi prvaka. O Benzemi i Modricu ne treba trošiti riječi. Uzivajmo!
Problem kante od kluba iz Vardrida nije samo super jak tim Građana već i trenerčina. Ako iko zna, da rastavi kantu na prafaktore, onda je to Guardiola.
Luka doktore!!!!!!
Kanta od kluba opet se provukla, ali City će to dokrajčiti.
e jos mjesec dana kraj ugovora, telemah nikad vise
Opet Var pogurao ove mahmukate. Cisti gol ponisten jer je liverpul na sličan način dao gol interu i Var nije uopste reagovao. Ali real je to , ne mogu biti nigdje bez pomoci VARA a prije su sudije bile 12 13 i 14 igrač . Razbio ih chelsea ali i Var Chelseu