Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad gledas Evropske tekme,sve sama taktika,nema srca poneki lijepi potez sminka,ali ovo rekao bi covjek bez ikakve taktike samo srce na terenu...borba za svaku loptu...nema ljepote ali zato rat na terenu.Ovo je fudbal.
Strasna zelja za pobjedom i ljubav prema klubu.nevjerovatna utakmica za razliku od ovih europskih placenika sto gledamo. Sve je plasticno ne mogu ni jedan klub izdvojit da kazem da igraju srcem.ovo veceras u argentini je bila lekcija i trebao bi svaki igrac pogledat snimak tekme da vide sta je fudbal
Ovo u europi je smijurija.Od 100 utakmica jedna se moze gledat.Odavno ne gkedam utakmice samo provjerim rezultat.Nekad je naporno za gledat ko da gledam dnevnik.
kakav el clasico i liga prvaka, argentinci luđaci
Kakav ce to revans biti. Ako Boca osvoji neka zovu Nato u pomoc.
Liga sampiona dodje kao nizerazredno takmicenje kako se ovdje danas igralo. Finale LS obicno smori mozak, ovo je bio superfudbal !!!
Kakav meč, atmosfera, emocije. Poslije ovog više mi se ne gleda liga prvaka, ušminkani Neymari, Pogbe, Alexisi, Mulleri i mnoge druge preplacene zvijezdice iz svih vecih klubova.
Fantasticna utakmica. Bez valjanja, foliranja, simuliranja. Trka ,zalaganje i borba za klub