Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plastični i silkonski klubovi na aparatima!!:)))
Koji se to majmun ne slaže?????? ahahahahahah
Sto bi rekli prvo skoči pa reci Klopp.
I reče Kevin Kiggen: Nogomet je igra u kojoj uvijek pobijeđuju Nijemci,... i opet je pobijedio ...Nijemac
Klopp je uspjesan jer ima fenomenalnog co-trenera Bosanca Zeljka Buvaca koji u pozadini operise i pozornicu prepusta Kloppu!
@SandzaklijaVI Zeljko Buvac je sigurno zasluzan 50% Kloppovog uspjeha, jer on razradjuje taktiku, vodi trening a Klopp je odgovoran za motivaciju i presice. Ta cinjenica se nekima sigurno ovdje nesvidja zato sto je Zeljko Srbin!
Samo ti ime kaze pametnjakovicu
svaka čast na tekstu.Liverpool je fakat veliki klub.Trebala bi djeca a znati to kao i sta je nekad bio Nothingam Forest.
Danas biti navijač Liverpula? Neprocjenjivo.
Moj komsija uvijek vrisne kad Liverpul postigne gol. Sinoc se bas izvristao
@Alfamuzijak Moj komsija vristi dok se seksa sa svojom zenom.
@WilliamCostigan nadam se zbog njega da ti se sve ori non-stop
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo
Tekst je zapravo bacanje drkice noviniara, koji je ocigledno navijac Liverpoola, pa se nije mogao suzdrzati nego danas napisati ovaj ocaj. E cuj "babo" navijanja, svasta ces procitati danas...
Hoces li da te izubijam govnjivom motkom zbog te ljubomore homosu jedan
@Mirso.Comaga ahahah👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)