Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato BiH kladionicari, kao najinteligentnija kockarska zajednica na svijetu, nasli rijesenje da uglavnom samo igraju na sve osim pobjede nekog tima. Najigranije stvari u BiH kladionicama su: zbroj golova, oba daju ili samo jedan daje, zbroj poluvremena i slicno. Nema sile da moze prevariti BiH kladionicara.
Fudbal su upropastili investitori sa mnogo lako ili sumnjivo zarađenog novca i menadžeri. Počelo je sa Berluskonijem, onda Gadafijem, pa ruskim oligarsima, a zakucali ostali arapi sa milijardama od nafte i gasa. Veliki novac je dovukao kladioničarsku mafiju i sve je otišlo dođavola.
Prognoza je bila PREVARA!!! Pa se vi opet kladite budale...hahha bolje u turbe ubacit marku!!!
Ma jok ba, nije to tako... raja s nestrpljenjem gleda i prati rezultat, cudi se kako su jedni izgubili a drugi pobijedili, kaze jesi vidio utakmice, lopta je okrugla, i danima prepricavaju i svadjaju se oko rezultata... ...dok ljudi pare ubiru...
TO bi sad trebala biti vijest, kao kad kod nas izidje konkurs a covjek 5-tu platu drma.
Ne bih se slozio s njim, pratim vec 20 godina BHTelecom premierligu, tamo je sve transparentno, regularno i optimalno. Sva liga je izjednacena, svi svakog dobiju, najcecsci rezultat remi, zbog toga je to najbolja liga na svijetu, nepredvidiva, stadioni krcati, a sve se snima u 4K 3D ultra QHDu.
He,he,he...sve je u rukama mafije.Klađenje služi samo i isključivo mafiji koja upravlja svim dešavanjima .ŠVI RADE ZS NJIH A PROTIV SEBE I OPŠTEG DOBRA.KAKO BI UTAKMICE BILE BOLJE DA NEMA KLAĐENJA.TO PTOKLETSTVO TREBA SVAKO NORMSLAN IGNORISATI. SVAKI REZULTAT JE KLASIĆNA PREVARA KOJOM ONI UPRAVLJAJU ZA SVOJE INTERESE.TREBA KOCKU ZABRANITI TOTALNO.