Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uff jest teško igrat kad sudija ne vuče... francuska
Uskoro ocekujem izjavu smorinja kako spanija sa sest-sedam igraca iz Barce ipak nije Barca i da su Xavi i Iniesta na kraju zamijenjeni zbog lose igre te da u polufinalu nece igrati. PS. Safete ubleho odlazi ako za Bo.ga znas, upropastices nam i ove kvalifikacije.
Neka su vala ispali Francuzi,joj jest mi drago,oni prolaze na svako takmičenje \"na lijepe oči na na guz0ve\" Pa BiH je bila bolja od njih u po Francuske
Uhmm...Kad si ti poceo pratiti Francusku repku? Jucer?? Uvijek im igraju Magrebljani! To znaci da su igrali i kad su pobjedili Svjetsko prvenstvo \'98, postali 2006. drugi svijeta, 2000. prvi Europe....Najpopularniji sprtas (ne samo fudbalera vec svih sportasa) Francuske je iz Magreba, Zidane. I ti decki vise vide Francusku kao svoju zemlju (u kojoj su djeca imigranata) nego i jednu drugu i nego ti Bosnu!
Hej Klixu, Njemacka je TRECI polufinalist a ne drugi kako ste napisali.
Ispušiše grci,naši stari dužnici Ispušiše francuzi naši nešto mlađi dužnici Ispušiće ga i portugal,jer ko nas ošteti nagraiso je za sva vremena!!!!!! Naravno Titulu uzima DEUTSCHLAND te će tako ispušiti i španci,a i oni su nam dužnici!!!!!!
ja se nadam da ce neko ko uredjuje portal vidjet ovaj komentar i da se makar potrudit da objave tekste o ovom djecaku....da ce se ovaj portal makar potrudit donjet jednu lijepu vijest, a ne sve same nesrece cim udjem na njeg smuci mi se...nadam se da ce makar jedan portal iz BiH objavit pricu o Haris Mujčinović, posto sam primjetio da niko sem ovih nije objavio ...http://bhfudbal.ba/index.php/vijesti/ostalo/item/427-haris-muj%C4%8Dinovi%C4%87-drugi-bosanac-u-dresu-reala....evo makar ovo da se kopira jer ste i onako navikli da kopirate tekstove.....
HALA (WC) MADRID
Srbi dismr ko poljska hala
Nije drugi, nego treci polufinalista i nije u drugom nego trecem cetvrtfinalnom susretu......btw Njemacka je prvak :)
@rajvosa crkni od ljubomore hahaha
barcelona ups mislim španija dominira :)
Naravno sestro moram ove morone nauciti pameti !!
Igraci Reala rasturaju sem levata Benzeme. Nista, beton tekma nadam se u kojoj ce Portugal kontrama unisititi sterilnu Spaniju :D
@rajvosa Provaljen si braco....
Gdje je sad onaj glupi komentar Spanija je Barselona? Gdje su ti igaci ja vidim da je Realovac zabio 2 gola i odveo Spaniju u polu finale !
Hahahha, ti si moj idol :D :D