Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jos ne kontam kako smo mi uspjeli izgubit od ove Irske fkt,najgora ekipa ikad,e vala ne plasirali se vise nikad na veliko takmicenje.....
Svaka čast Irskim navijačima,jednostavno se čovjek naježi kad ono čuje i vidi!!!
samo jedna stvar je losa a to je sto ce hrvatska da dobije 5 od spanaca..zato mi je krivo sto nisu pobjedili sinoc one zabare..nema veze hrvatska je pokazala nama bosancima kako se igra za reprezentaciju..procitao sam komentar u kojem lik kaze da imamo problema kao boris bilic i tacno je tako mi dizemo dzeku i misimovica i spahica u nebo pa ljud nemogu tri igraca napraviti nista..prema tome dok god nedodju nove snage i nepromjene se svi u bih reprezentaciji nikad mi dalje od kvalifikacija nazalost necemo otici..ovo je samo realno i da odma kazem ovim zlim komentatorima ospite mada sam ja veci patriota od 80% vas ovde na portalu..pozz i sretno komsijama u narednom susretu sa spanijom..ps.komentatora borisa bilica ako ikako mozete posaljite negdje na odmor dok je euro..da se odmorimo heheh..
Od stare slave se ne živi, bio si treći 98.g. i kad si poslije šta osvojio; kad ja Engleska nešto zadnji put osvojila; koliko gtodina je Španija bila velesila pa je tek u zadnjih 6 godina počela osvajati; po čemu je to Nizozemska velesila, ni oni nikad ništa nisu osvojili....ali BiH nije velesila, niti to kažemo, ali ekipa koja se drži među prvih 20-25 u svijetu nije ispodprosječna nikako, nama fali samo sreće i da nas ne dira ta poštena intitucija UEFA-e; ali opet...taman da su najgori, navijat ćemo za njih i za našu zemlju u kojoj živimo a ne za tuđe zemlje i slavit pobjede drugih kao svoje, to ne..
Vjerojatno si u pravu. Trebali smo pobijediti Talijane da bi išli dalje, ovako... gotovo nikako. A i nije život baš tako okrutan. Pa dogurali smo dovdje. I to je uspjeh a i par desetina milijunčića će biti mala utjeha. Slijedeći put želim i tebi a i cijeloj Bosni bolji uspjeh.
E jebiga hrvati sad stvarno nemate šanse,a bili ste mi simpatični,znači španci vas pobjeđuju i italijani razvaljuju irce i vi ispadate,što život zna biti okrutan.
http://www.youtube.com/watch?v=a_5oXdbtK20 Nova navijacka pjesma Hr.Naprijed komšije!
Sergio Busquets - ovom frajeru treba uvesti porez i na kisik, ne zaslužuje ga džabe.
ti nisi bio onaj stalno sto je pisao safet susis selektor bla bla?
ZMAJEVI GUBE OD OVAKVE IRSKE! PU! JADANA I CEMERA NASEG!
@Gol E skontaj sad burazeru kad ce oni uzevsi sve to u obzir dostici hrvatsku reprezentaciju, za koju pak vele da je gora od BiH... tj. kad ce osvojiti bilo kakvu medalju. Najjace mi je slusati njihove hvalospjeve o zmajevima koji su ustvari obicni gusteri u poredjenju sa vatrenima... jer vatreni su dokazani na velikom nivou, a bogami i potvrdjeni (bronca sa SP 1998), a sta oni imaju kao argument za hvalu? Smijesno. Ostaju im te prazne suplje, kao i u proteklih 16 godina.
Ljudi pogledajte samo gdje igraju igrači Irske: West Bromwich Albion Sunderland Stoke Millwall Los Angeles Galaxy Pa dobro su se i kvalificirali.
Prodajem 6 prasadi teskih po 10 kila. Cijena po dogovoru.
Svaka čast Ircima na navijanju, onako ćemo i mi zavijati samo u nas će da bude ezan
Zasto se cude navijaci BiH reprezentacije sto su izgubili od Irske, a sto su Hrvatska i Spanjolska demolirele Irsku? Boluju li i ono od nekog poremecaja od kojeg boluje i Boris Bilic? Sto tu nije jasno? BiH se nikada, ponavljam nikada, nije nigdje kvalificirala i spada u rang ispodprosijecnih ekipa kao i Irska, Estonija, Madjarska i slicnie reprezentacije. To sto netko zivi u iluziji pa misli da nesto vrijedi, a tu svoju zamisljenu vrijednost nikada nije ni pokazao, ostvario da i drugi vide - tu je problem samo u onima koji zive u ilizijama. Naravno, na ovaj upis sad ce uslijediti zajedljivi komentari onih koji misle da je BH reprezentacija kvalitetna, a ja im samo mogu poruciti da se sjete svih uspjeha BiH reprezentacije na svijetskim i europskim prvenstvima u zadnjih 15 godina. Kad shvate da se ne moogu sjetiti niti jednog uspjeha BH reprezentacije, neka se polako podju buditi iz ilizije u kojoj godinama zive i preko koje ispoljavaju svoje frustracije.
sreća pa ne bi onog kretena BORISA BILIĆA! ja meraka i utakmice.
BJEZITE LJUDIIII IZ OVOG GRADAAAAAA, STIZEEE EKIPAAA PIJANAAAAAA!!!! BJEZITE LJUDIIII, DOK POSTOJI NADAAAAAA, JER OVDJE IGRAAAAAAAA HRVATSKAAAAA!!!! ALEEEEE ALEEEEEEEEEEE, ALEEEE ALEEEEEEEEE ALEEEEE ALEEEEEEEEEEE, ALEEEEE ALEEEEEEEEEEEE