Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istocnoeuropska buranija moze da zaboravi na nastupe u l.p.
hahah, kad Engleska Premier Liga treba da izgubi 4to mjesto onda se i pravila UEFE menjaju,,,
Eto rosonjera jos jednom u prilici da igraju lp,mislio sam da cu ostariti a ne docekati to opet
Bez obzira na ekonomsku računicu i novac joje donose veliko timovi ovi bije fer. Zna se ko je osnovao uefu i ina ne može biti eksluzivitet bogatih. Ako hoće super ligu neka je osnuju bogati al bez da to preraste iz uefinih temelja.
spanija ok,uvijek imaju 3 tima medju 8 cak i medju 4 najbolje ekipe,ovi ostali bi realno trebali po 2 da imaju direktno
Očigledno da se guraju jače lige radi para, na to je spao današnji nogomet.
@mrtviTito Naravno i meni je drago što će biti jačih klubova... al ovo rade samo radi para...
a vidi starac imas Ligu Evrope za nase klubove i ove iz istocne Evrope i pojedine iz zapadne..relano nismo dobri da se nosimo sa Realom,Bayernom,Dortmundom,Juventusom i slicnima..nemamo mi sta traziti u LS..samo budemo turisticki klub...dok u LE opet imamo vece sanse da nesto napravimo i pobijedimo nekoga..ne da zavrsimo sezonu u grupi sa skorom 0-0-6... ima par klubova sa istoka koji mogu u LS i sa zapada koji mogu u LE....cijela ex YU samo LE nista LS..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ok.