Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama su Iran i Japan platili za gostovanje po 100.000 dolara + vecera
prijateljski zakidaju :D
Jel to i S.m.r.d.i.j.a pocela prepisivati recept \'gostovanja izvan Europe\'???
pa mi onda ne bi mogli igrati ni 30 sekundi s njima
ja bi za 20 milja prodriblo spaniju od barcelone do madrida ukljucujuci messija i kristinu
180 000€ ti je da pokriješ putne troškove, smještaj u hotelu i slično za 20-25 ljudi koji dolaze...Tako da je naslov bezveze, iako ih ne volim, nego onako objektivno gledam. Kad ste to tako fino izračunali, pitajte ih možel se dogovorit jedno 5-6 minuta da odigramo za koji mjesec :)
j e b e m ti danasnji nogomet fuj Against Modern Football
ma sta je zacudo za Spaniju da su lopovi evo oni su pomagali i Bosni u donacijama pa dopola dodzu radovi i nema pare.a najveci poslije ratni profiteri su sradzivali sa Spancima kao npr benzinska pumpa Selimovic i alminiska stolarija Snagic hadzici koji i dan danas kradu zajedno sa spancima
Gospoda, ha ya! Ima da opet osvoje Evropsko prvenstvo!
Kakva su to onda prijateljske utakmice?!
koliko ovi nasi naplacuju?
ma gubari
to je ta Barcelona XD nema sta u formi su hahahahaahaaha