Hoće li Ronaldo biti zaustavljen
3
Španija i Portugal večeras igraju za finale Eura
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u koliko sati igraju
Pivo dolazim !
ma niej ni do njega sve, mislim d osudije.. pogledaj realno gdje smo mi... 6.2 il i0 su oni nas nakantali, neamju nasi uigranosti i niej to taj nivo.. ali.. da nam je kako da samo ovi sa FTV ili BHT1 ne prenose ove utakmice... kaze na jednoj: prejak for, ali vjerujte mi, da mu se ovo desilo prije samo 3-4 godine on bi nju stigao... ja ne znam da li ove kometnatore iko kontorlsi,e kaznjava, uči... majko moja, upropastice i ove utkamice..
Najvažnije je da je sa EP-a izbačen onaj lopov i sudijski kriminalac Wolfgang Stark. Samo kriminalac tog ranga mogao je protiv reprezentacije BiH svirati 52 puta i oduzeti nam toliko puta loptu u prve 23 minute igre protiv Portugala.
Kada god se u nekom clanku spominje ronaldo ili messi odmah na scenu stupaju neumorni kvazi strucnjaici i komentatori koji imaju prigovor na sve i svakoga...Zasto se uopste osporava Ronaldov kvalitet ili sto se to isto cini i sa Messijevim.Svi znaju i svi su toga svjesni da su obojica nevjerovatni igraci,mozda i najbolji svih vremena(al da ne ulazimo u to),pa zasto ih onda ne pustimo da nam pkazuju sta znaju,a da mi uzivamo u tome...to je valjda svrha fudbala...Licno vise cijenim Ronalda,samo iz razloga sto je sve sto ima stekao treningom,neumornim radom i zalaganjem,nije bio neki talenat ali ga je upornust ucinila legendom...To treba da bude primjer mladima.
steta sto se u finalu ne mogu igrat italija i njemacka por i spa su smjesne i dosadne ekipe isforsirane
Prognoze su da ce kisa padati, a onda kristini kad se pokvari aerodinamicna, prelijepa frizura nece se moci sastati sa loptom..
ne znam ko ce koga ali kako god okrenes svabe deru sve
Pogodi pobjednika i osvoji vrijedne nagrade LCD, fotoaparate i dr. http://euro.topshop.ba?parent_id=23876
daj se ne precjenjujte sa tim ronaldom, covjek jeste klasa, samo takva, ali Messi je za koliko toliko ispred, kakvi ba Xavi i Iniesta, to su samo izvlakuse igraca reala i njima slicnih da spuste malog Messija. Odbij astistencije navedenog dvojca i opet je Messi dao vise golova od Ronalda, kojeg i ne gotivim nesto spec, ali za kojeg mogu reci da je igracina samo takva, zato manite se corava posla i uzivajte :)
Ronaldo je za Messija izmislio nogomet. Druga je stvar što FIFA od Messija pravi mit, i želi novog Pelea. Samo su se zeznuli i izabrali pogrešnu osobu (Messija).
Ronaldo će večeras pokazati šta znači biti kompletan igrač. Njemu nisu potrebni Xavi i Iniesta da zabije gol. On može zabiti glavom, lijevom nogom, desnom nogom, sa 40 metara, ma odakle god, nije problem.
Nadam se da nece biti one dosadne igre Spanije sa 99,99 % lopte u posjedu. Ali, isto tako se nadam da ce cigani portuglaski ispasti. Vec, ako hocete pravi fudbal. valja pogledati sutra mec Njemacka- Italija ( Njemacka naraavno pobjedjuje) koje su strasne repke.