Kvalifikacije za SP
0
Španija bolja i od Turske
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto BIH sada ne moze loviti prvo mjesto,ali generalno BOLI ME K..AC za tursku.Jebacemo im majku na stadionu Asim Ferhatovic Hase(nekadasnje koshevo) ionako smo sami sebe pobijedili u prvoj utakmici.
BAS ME INTERESUJE DA LI CE VAM MUSLIMANI TURCI DOCI GLAVE U FUDBALU KAO STO SU VAS HANDRILI 500 GODINA \" OPET JE DO VAS \"
drug, ti si BOLESTAN\"
sa-x administracija = kreteni ne brisite komentare idioti ;)
Za ove provokatore koji Bošnjake nazivaju Turcima, imam samo jedno ime: \"Husein - beg Gradaščević\", pročitajte štagod i poklopite se. Tursku smatramo prijateljskom zemljom, zato ih i podržavamo, baš kao što podržavamo druge prijateljske reprezentacije, tu nema nikakve zabune. Između Turske i BiH mi ne postavljamo nikakav znak jednakosti niti je upitno za koga ćemo navijati, Bosna do groba! S druge strane žalosno je što ovi srpsko-hrvatski nacionalisti ne postupaju isto, niko se ne buni da se navija za Srbiju i Hrvatsku, naprotiv, kada vi za njih budete navijali kao mi za Tursku, to jest kada poredate prioritete i priznate državu u kojoj živite i mi ćemo sa vama svim srcem podržavati susjede! Već ih simpatiziramo, i znamo razliku između Srbijanaca i Hrvata sa jedne i bosanskih srbo-hrvatskih fašista sa druge strane. Sve čestitke susjedima na pobjedi! Samo naprijed, aBd zajedno u J.A. Lijep pozdrav iz Sarajeva
KRISCANE ne znam samo sta hoces da kazes ali nije ni bitno. Jos jednom sve cestitke KOMSIJAMA hrvatima.
cestitke komsijama hrvatima
hahahahaaaa...koji ste vi d.ebili... .....ko sve danas ima kompjuter u PM
turce na kurce
Za KATOLIKA I vi taki Križari a i Turci pametniji su od vas i najgluplji kur.i
ne seri jer bi to mogao da porucas
sreca pa bih pobedjuje, ako nista navijaju za svoje po prvi put u zivotu, a ne za tursku. valjda ce i nastaviti sad kad su im turci konkurencija za drugo mesto
JOS JEDAN DOKAZ NADMOCI KRIZARA NAD TURCIMA
Gdje ste sad Turci nesto ne slavite , previse vas poraz
Smo jos da ih i mi razbijemo i bice sve u redu.....