Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeb... vas vasa braca turska! Ne zivite vi u Turskoj nego u drzavi koja se zove Bosna i Hercegovina....! Mislite da turci ovako pisu i za nas..hahahahahaha Boli njih ku... za nas i nasu Bosnu, oni gledaju samo sebe! Okanite se glupe Turske....Braca su vam hrvati i srbi sa kojima ste rasli i sa kojima zivite! Zivjela Bosna i Hercegovina! Zivjeli Bosnjaci, Hrvati i Srbi!
dvica k\'o kuca !
daj Boze da mi sa turcima prodjemo a ako vec ne mogu obje ekipe, bilo ko od nas ipak je bolje da Bosna to bude al ako ne moze ne moze.... :)
teskog srca ovo kazem ali..naprijed spanci zao mi je braco turci,ali Bosna je preca :D
valjda ce dobiti Turke pa da i mi slavimo
Bas tako, odmarat ce se Spanci na zadnjoj tekmi:))) Neka i zene povedu:))
Hajde spanci, mozete se zadnju utakmicu odmarati!