Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ipak mislim da je Dzekin gol opravdano ponisten...jedino sto je sudija pogrijesio sto je signalizirao da je Faraon bio ofsajdu...kad je golman odbio loptu do Dzeke on je bio najblizi golu...ako sam sta fulio nek neko bolje objasni :)
..ti si najveći krivac, ti i tvoja taktika moj Spalletti
Da ste zaslužili prošli bi dalje. Nije niko na sreću prošao. Jbt ovaj kao da su izvlačili slamkice ko će dalje a ne igrali dvije utakmice u kojima ih je Lyon oderao.
Spalletti. Ako ti je zamisao bila da Džeko šalje pasove ka Salahu,a ne obrnuto onda si sproveo svoju taktiku u djelo. Ako je trebalo biti obrnuto onda je Džeko mogao još u prvom poluvremenu dati barem jedan gol.
e, vala, jeste! nikakve taktike, svi trče da daju go, najveći postotak vraćenih lopti...muka vas gledati.