Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je čovjek tačno rekao, al' brate dragi popravljaj tu odbranu pod hitno.
ostalo Dzeki od rata da se sikira,tako i ja kad mi racuni dodju bas se nasikiram 🙂
Dva lijevom jedan desnom, još je samo falilo da im ga utrpa glavom ! U NVA je ovo triple-double. ALi naravno još može bolje. PA dokle potraje. NEk je sa srećom !
Spavaš li mirno Mancini?
Kako se usutise dusmani BiH, Dzeko samo nastavi nece li dusmani ove nam napacene zemlje pocrkati.
Pod hitno bi Dzeki trebalo dodijeliti diplomu doktora psihijatra, ni jedna terapija nije u stanju smiriti ludjake kao njegova super igra, jutros svi mirni ko pasce kad mu kazes k nozi.
Edin je, i pored toliko uspjeha i dostignuća, ostao normalan i na zemlji. Toliko nas je puta usrećio i najbolji je ambasador naše napaćene zemlje. Da mu Bog podari zdravlja i sreće, a znanje i talenat neupitno posjeduje. A mi ćemo strpljivo čekat iza ugla, prvu tekmu bez zabijenog gola, da ga podsjetimo kakav je kloc :)
Hvala ti Spalletti sto si imao povjerenja u njega i nisi ga parkirao na klupu, davao su mu prilike i hrabrio ga.
Džeko, hvala ti. BTW, ne pamtim kad sam gledao EL, ali sinoć jesam..
@gladijajator Meni jednomjesečna beba plače, ja je nosam ispred tv-a, masiram joj stomak, dudu stavljam i govorim "šššš, mila, gleda babo džeku" i ona zaspe..
@pegazus ti si legenda bro :-)))))))))))))))
Majstore bosanski, care nas!
tako sam ponosan Edine hvala sto nas usrecujes svojim golovima.. stvarno rijeci nemam 35 utakmica ..28 golova i 7 asistencija to mogu samo najveci