Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSANSKI SIN !
Svi smo mi Bosnjaci !
hahaahahahah uozbilji se čuj mošnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahah Dzeko za stopera, Spaha u spic
U zadnje vrijeme više izgleda kao napadaš nego odbrambeni igrač. Možda bi trebao promijeniti poziciju. Aktivniji bi bio od Džeke u napadu.
Molim Safeta da Emira stavi u napad a Edina u odbranu hvala
Zašto "klix" nije napravio reportažu kako su fudbaleri, rukovodstvo i navijači kluba CAPAJEBO danas farbali i tucali jaja
cestitam al on ti je isto dobra krava. da ti kantu mlijeka pa zasere,sutne je nogom i prospe sve ;)
Dosta vas je našeg kapitena omalovažavalo zbog nekih prijašnjih incidenata i greški, a sad je za sve "KING", pa mi smo narod čudo, jarani čovjek se voli i kad griješi i kad briljira, ovo je zlatni bosanski sin, zlatni ljiljan, gospodin prije svega.
daj te neka neko skine Ip adrese lik55 i kiksera da im pokazemo gdje im je mjesto
drago mi,poslije uvreda na račun naše legende
Ma kakav bejl ovo je mašina cojk legendaran drugi gol ipak je odbrambeni
@ kykser, BAŠUM SALGOSUM ti familiji i ahbabima, što si lajo, lajo. Ode ti k 'o RAŠO-FAHRO, u anonimu, bit ćeš uštrojen.
Svaka cast,Spaha!
Fino, sad pamet u glavu. Budi ono sto jesi, bez preseravanja.
GDJE STE MISEVI? SPAHA GAZIJA
spaha je dubrovčanin
IMAL KOJA HRVATICA DA FARBA JAJA???? :-)
taman nek pokaze jaranu dzeki kako se golovi daju :D
Zašto padate na kykserove folove :D 1.Uopšte ne živi u BiH 2.Nije musliman 3.Potice sa portala index.hr 4.Veliki je kompleksas na sve Bošnjačko i stalno je na klixu, navlačeći vas da se sa njim prepirete, samo ga ignorisite.
kmek kmeeeee
IMAL KOJA HRVATICA DA FARBA JAJA???? :-)
Spaha legendo dan si mi popravio!