Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogo sam toga uradio..😂😁😊. Ovaj gori od Fadila.
Nije lud dati otkaz i pokloniti vlasnicima 10 milijuna eura ili koliko već
alo sta svi na ronalda nije kriv ni za jedan go aa i nije kriv sto su sudili pertlu u offsideu kad je dao go...Bolji bio Liverpool i to je to i da naglasim da nisam navijac ni jednih ni drugih eto toliko...
Zar niko ne vidi da je Ronaldo gotov? Covjek uopste ne igra za ekipu niti moze.Tijelo mu je istroseno i samo je teret ekipi.
Salah sredjuje sve redom. Sta je kriv covjek. Koliko ce jos njih Mo zbaciti sa trona.
Takoe nisi lud ahahaaa
Ostani da ponovimo i petardu na Anfildu mada i bez tebe ćemo.YNWA 😎😎
sto duze ostani brate ole
Šta on ima razmišljati, nek razmišljaju te rahljave gazde kluba. Nek se ROnaldo i Pogbica pobune. Do trenera je, ne može bit do njih. 😝
Dva manekana uz njih i Rashford umislio da je nesto.Maguire i Shaw prevare.
Trebao bi ti razmišljati kako ćeš Ronalda zadržati za iduću sezonu ako ove ništa značajno ne osvojiš(a nećeš, sve su prilike).
Bez Ronalda je United bio drugi prosle sezone. Dao god da ode ronaldo. Unisti ih kao i juventus
to Ole ostani !!!
Stari lisac, glat bi u politici prolazio..
NIsu igrači problem, ti si problem. Zajedno sa onim govedima Mcguajerom i onim jadnim švedom kome ni ime ne želim izgovoriti. Vi ste najveći problemi MU i nema pomoći dok vi ne odete.
Vjerovatno nisi primjetio da Ronaldo nemoze meda vise.Pogba uso da napravi nesto i crveni za 15 min dobi.Sta trener tu moze kad mu se odbrambeni igraci sudaraju?
70.000 ljudi, ja mislio korona hara nigdje se ne zivi normalno smrtnost 90%
Letiš ti još večeras za Oslo jarane moj
Teško jarane, eno potpisuje autograme ispred OTa, ima snimak. A realno treba čovjeka pustit, doći će to na svoje. Govorim ko navijač Liverpula:D